Aseara am fost la lansarea agentiei interactive Kubis, despre care marturisesc ca nu stiam prea multe lucruri. Banuiesc ca v-ati saturat de texte lungi si de fraze complicate, asa ca telegrafiez:

– sediu: etajul unei case negustoresti din secolul XIX de pe strada Batistei. Spatiu in care ai loc sa respiri, excelent amenajat, inclusiv o camera de recreere cu PS3, Wii si plasma ( angajati ai agentiilor interactive, e vremea, deci, sa cereti si voi, nu ?)

Kubis functioneaza “neoficial” din vara lui 2008

– printre actionari: John Florescu (fratele lui Radu Florescu), deci Saatchi & Saachi, plus Robert Ferran, ambii din Statele Unite. Dl Ferran crede in “talentul impresionant al web designerilor romani” si  mai crede ca “Romania va fi pe primul loc in regiune si intre primele din Europa” in domeniul comunicarii digitale

– e de presupus ca functioneaza ca agentie interactiva pentru Saatchi & Saatchi

–  a realizat proiecte online pentru  P & G (cel mai mare advertiser din lume), Toyota, Raiffeisen Bank, Chio si Love Plus

– Kubis foloseste drept canale de comunicare: outdoor si kiosks interactive, aplicatii mobile, virale, platforme bluetooth si SMS (aici am copiat din comunicat)

– manager (lucreaza sub comanda lui Robert Ferran, care inteleg ca sta destul de putin la Bucuresti) este Vlad Popovici, 26 de ani

– mi se pare interesanta comunitatea aceasta pe care Kubis a creat-o

– Kubis a creat si sectiunea pentru romanii-americani de pe site-ul de campanie al lui Obama

Daca nu aveti ceva mai bun de facut, puteti sa vedeti doua filmulete (facute evident cu LG Renoir :).
In primul, John Florescu, explica ce si cum, plus ca povesteste despre intalnirea cu Bill Gates (scuze pentru unghi, n-am vrut sa ma fâțâi pe acolo).
In al doilea, Vlad Popovici povesteste un pic despre Kubis.

PS:  autopromo indecent: daca vreti sa aflati ce mai fac, va rog sa puneti intrebari
aici.

9 Comments

 1. si vlad ala nu se aude deloc :))
  hai ma victor, chiar asa 🙂

  laur

 2. laurentiu: a fost un bug in windows live writer (intre timp am reusit sa pun textul).
  Cat despre Vlad, imi pare rau 🙂 Incearca sa asculti cu castile. Daca dai sunetul la max si pui casti se intelege. scuze, am setat sunetul la maximum si in movie maker, dar asta e!

 3. Titlul e de tabloid rau .. daca creez un grup pe Linkedin nu inseamna ca „am lucrat o parte din site” 🙂 C’mon..

  Oricum, succese in continuare!

 4. Razvan: poate ca ai dreptate cu titlul:), dar ma gandesc ca e o chestie sa fii acceptat cu sectiunea ta pe site-ul de campanie a lui Obama, chiar daca unul dintre scopurile principale ale acestuia a fost strangerea de fonduri (si evident culegerea de voturi).

  Oricum ca PR, e util 🙂

 5. personal gasesc amuzanta prezentarea lui John F, si o recomand. In special partea cu motivele infiintarii. In 2009.

  Din ciclul „poate ca nu stiati, dar pe internet poti masura numarul de click-uri, si asta e foarte important”, descoperirea americii imi pare o chestie atat de mica acum.

 6. Marius: recunosti stilul american 🙂

 7. Coverage-ul de la eveniment si poze: http://www.afterconstruction.ro !

  enjoy
  v.

 8. […] Kubis – agentia care a lucrat o parte din site-ul lui Obama […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close