the office project MB Dragan

Agentia interactiva MB Dragan se autopromoveaza printr-un joc superinteractiv, The Office Project.
Zilnic, intre 17.00 si 18.00, ai ocazia sa teleghidezi o masinuta dotata cu camera video si sa le vizitezi astfel birourile – via Internet.

O idee misto. In definitiv, cui nu-i place sa se joace cu o masinuta si mai ales sa patrunda si sa cerceteze spatiul in care cineva isi desfasoara viata?

Am facut un flash interviu cu Mihai, pe care l-am luat cu copy-paste, brut, de pe mess:

 

victorkapra:  Ce vrea acest proiect?
mihai dragan: Vrem sa aratam atmosfera din birourile noastre, intr-un mod interactiv. Ca un Big Brother in care actorii suntem noi
victorkapra: Deci, practic, o ora pe zi vom vedea real life si real time nebunia de la voi din birouri? Care sunt "beneficiile" ?
mihai dragan: Da, asa este. Beneficiile: testam o tehnologie inovatoare (noi am facut totul, in afara de masinuta) iar utilizatorii pot interactiona cu sistemul. Am descoperit ca este foarte distractiv acest lucru.
victorkapra: Cum pot sa interactionez cu MB Dragan cand sunteti "on air"?
mihai dragan: Poti sa controlezi masinuta (si sa ne dai peste picioare) sau poti sa discuti pe camera de chat pe care o deschidem la fiecare sesiune.
victorkapra: Sa teleghidez masinuta de pe computerul meu?!
mihai dragan: Da, bineinteles. Dar pentru ca vor fi multi oameni se formeaza o "coada" iar fiecare are dreptul la 1 minut de conducere. Daca mai doreste, isi asteapta iar randul.
victorkapra: Inteleg! Urmeaza 2 intrebari din interogatoriul corporate. Prima: Zi-mi 3 clienti importanti pe care ii aveti in acest moment!
mihai dragan: Pagini Aurii, PRO TV, Info PRO
victorkapra: k, zi-mi veniturile de anul trecut !
mihai dragan: Putin peste 400 000 Euro.
victorkapra: In incheiere: orice comentariu este binevenit
mihai dragan: As vrea sa subliniez faptul ca "the office project" este o idee a intregii echipe dar echipa de creatie care s-a ocupat cu punerea in realitate este compusa din Victor Obretin, Andrei Gheorghe si Irina Aldoescu

6 Comments

 1. nu-i rau deloc…si in plus, un pic de joaca nu strica la orice varsta!
  (btw: cu intarziere, dar e cale lunga din calea victoriei, va doresc LA MULTI ANI!) 😉

 2. Meh, am vrut sa ma plimb cu masinuta si n-a vruuuut :(( Era cu vreo trei minute înainte de ora 18. Au închis mai devreme azi cred 🙂

 3. era foarte draguta ideea daca n-ar fi fost copiata de aici http://www.adverblog.com/archives/003733.htm m-am jucat si cu masina skoda si cu masina mbdragan. tot 1 minut la dispozitie sa te distrezi… tot cu lista de asteptare…

 4. Salutare.

  Multumim mult, Cuget!

  @Hoinaru: te asigur ca ideea nu a fost copiata. Lucram de doua luni la acest proiect. A fost o provocare sa gasim solutii la multe probleme pentru a face ca sistemul sa mearga. Pe data de 30 ianuarie puneam teaserul online (http://twitter.com/MihaiDragan/status/1161508934) iar tehnologia era 50% gata (entry-ul pe Adverblog observ ca era facut pe 27 ianuarie).

  Este logic sa gasim solutii asemanatoare avand in vedere avand probleme asemanatoare. Conceptul este total diferit.

  Nu stiu daca ai observat ce face de fapt site-ul skoda dar singurul lucru pe care il pot face utilizatorii este sa claxoneze.

  Te invit sa testezi sistemul nostru pentru care am construit un sistem de radio receptie, un server de comanda si transmisie video, un sistem flash ce poate controla acest sistem si am reusit transmiterea acestuia prin intermediul unei mini-camere video.

  Appo – nu sunt sigur ca te-ai jucat cu masinutele 😉

 5. @Mihai Dragan se pare ca m-am inselat. e 100% posibil sa fie o coincidenta data de problemele similare pe care a trebuit sa le rezolvati.

  te asigur ca m-am jucat si cu masinuta voastra si cu skoda (puteai sa claxonezi, sa aprinzi farurile, sa actionezi stergatoarele) si tocmai in interfata am vazut niste asemanari.

 6. M-am dat si eu aseara putin cu masinuta. Super haioasa si interesanta ideea. Cred ca ar putea sa ne lase baremi 2 minute cu ea..sa ne dumirim si noi ce e pe acolo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close