Închide

Ce vrei să cauți?

Concurs: „imobiliare.ro se lasa testat!”

Portalul imobiliare.ro, numarul 1 pe piata conform trafic.ro, s-a relansat intr-o varianta de test.

imobiliare.ro

Principala imbunatatire este un sistem de cautare mai sofisticat, dupa foarte multe criterii, dublat de un sistem de ierarhizare a rezultatelor.  Mai observam ca selectarea zonei in care cautam locuita se poate face pe o harta interactiva (functioneaza greu deocamdata, sa speram ca dupa etapa beta problemele se vor rezolva).
Portalul nu se remarca printr-un design deosebit, care sa ii dea personalitate si sa-l faca recognoscibil printre alte produse de acest gen. In fine, de curiozitate, m-am dat si pe site-uri de imobiliare din SUA si am constatat ca si acelea au o infatisare destul de comuna, de serie.
(Apropo, pozele cu proprietatile scoase la vanzare postate pe site-urile de imobiliare arata groaznic, ceea ce nu e normal. Oare agentii imobiliari sunt atat de zgarciti incat nu-si pot lua niste camere decente ?!).
In aceasta varianta beta, portalul lanseaza concursul "imobiliare.ro se lasa testat!". Sunteti invitati sa il testati si sa trimiteti observatiile (inclusiv referitoare la eventualele bug-uri) pe blogul creat in acest scop:
blog.imobiliare.ro.
Data limita: 21 septembrie. Premiul pentru cel mai bun comentariu este un Nikon Kit D60.
Spor!

 

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. eu ma asteptam sa zici ca au copiat masiv dupa magazinuldecase.ro, ca declaratia cu 160.000 Euro investiti e un mare bluff, ca are minusuri de ergonomie (vezi selectia complet aiurea dupa Bucuresti/Ilfov-tot judetul sau Bucuresti/din judetul Bucuresti Ilfov) …

Adaugă comentariu