Închide

Ce vrei să cauți?

masterat in marketing online si Bakemono

Intrerup vacanta cu doua stiri despre online:

1. Cei ce isi doresc titlul de “master in marketing online” se pot inscrie la ASE Bucuresti incepand de maine. Atentie, inscrierile se incheie joi, 30 iulie. Detalii, aici.
Saptamana trecuta, Doru Panaitescu ne-a invitat in gradina de la Lotca sa il cunoastem de dr. Mihai Orzan, profesorul care raspunde de acest program.
Custurile se desfasoara online pe o platforma de e-learning (seminarii, chat, forumuri, wiki) . “ Este, daca vreti, un Facebook didactic” – spune Mihai Orzan. In cadrul cursurilor se foloseste inclusiv baza de date  cu studii de caz a Universitatii Harvard.
Ce m-a nelamurit totusi e faptul ca doar 10% dintre cei 250 de masteranzi in marketing online au o prezenta personala online ( blog, site). Nu vi se pare cam putin? Cum draq sa inveti despre propagarea mesajelor in social media, daca nu experimentezi pe pilea proprie?!

2.  Pentru cei care n-au aflat inca: cinci cavaleri ai online-ului au lansat grupul de publishing si aplicatii webmobile Bakemono, in speta Dorin Boerescu, Daniel Enache (finantator), Viorel Copolovici, Bobby Voicu si Andrei Rosca. S-ar putea ca acest detasament sa faca treaba buna, mai ales ca se orienteaza spre mobil. Succes cu monstrul!

Detalii aici si aici.
Gata, inapoi la dolce far niente!

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Toata stima pentru Dl. Orzan. A dovedit de foarte multe ori ca se implica in ceea ce face si chiar crede in programul acela de master.

  Dar… baza de date a Universitatii Harvard? Hmmm… personal, nu cred. Vreau sa vad si eu o dovada. (Sunt clientul ala pretentios, vreau portofoliu, nu merg cu tine doar pentru vorbe:) ) Facebook didactic? Hilar.

  Victor… „Cum draq sa inveti despre propagarea mesajelor in social media, daca nu experimentezi pe pilea proprie?!” Permite-mi sa rad. Isteric. Uite:
  http://twitter.com/iuliapopescu/status/2252187485 si http://twitter.com/iuliapopescu/status/2252192448

  Concluziile le tragi tu 🙂

 2. Iulia, scrie-i dlui Orzan despre biblioteca de studii de caz de la Harvard. sunt sigur ca te va convinge…

 3. Este de apreciat faptul ca apar grupuri de publishing care incurajeaza continutul original. Poate asa practicile mai putin ortodoxe intalnite pe internet o sa inceapa sa dispara.

Adaugă comentariu