Închide

Parteneriat trilulilu.ro si happyfish.ro, plus angajari

T-shirt by pah.ro

La WebClub-ul de ieri, trilulilu.ro si happyfish.ro (singura televiziune online din .ro ramasa in viata) au anuntat incheierea unui parteneriat.
Happyfish va plasa continut video pe un canal dedicat pe trilulilu.ro, cele doua companii urmand sa isi imparta veniturile din publicitate. De asemenea, happyfish.ro devine butic de creatie pentru proiectele video ale trilulilu.ro
happyfish.ro se pregateste sa isi lanseze noul site, pe 21 septembrie, ocazie cu care se va si reinventa putin. Un draft puteti vedea aici. Orice sugestie este binevenita (nu semnalati totusi chestiile nefunctionale inca, se lucreaza intens 🙂
Tricoul din imagine este o creatie pah.ro (care pregateste o serie noua de filme pentru happyfish.ro)  si a fost o surpriza nemaipomenita sa il primesc ieri in dar.

Si da, echipa happyfish.ro saluta cooptarea in randurile sale, cu unanimitate de voturi, a lui Cetin Ametcea :).
Se fac in continuare angajari, anuntul aici.

Promit sa revin cu ceva relatari despre discutiile pe tema viitorului video online de la WebClub.

( PS: Probabil ca unii stiu: sunt colaborator extern cu contract de consultanta pentru Green Media Channel, compania care detine happyfish.ro  si greenchannel.ro. Si de fiecare data m-am dus cu placere prin studiourile lor. Sunt niste oameni chiar misto.)

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  o colaborare, ce va aduce cu siguranta rezultate satisfacatoare pt trilulilu si happyfish. ;))

 2. #2 Comentariu nou

  Sal’tare

  E cool site-ul si la prima vedere arata chiar beton, dar ar fi cateva probleme, mare parte de usability si toate destul de enervante. Desi site-ul este oficial lansat, cea mai mare problema este de functionalitate a playerului, care pe langa faptul ca este foarte putin intuitiv, nu prea reuseste tot timpul sa ajunga in zona de timeline dorita si sa porneasca de acolo.
  Alta problema care nu este chiar asa de enervanta, dar exista si se refera la intreg continutul site-ului care este aranjat putin haotic si de asemenea foarte putin intuitiv, plus ca sunt folosite mult prea multe dimensiuni de fonturi. Acestea ar fi chestiile importante, la care as mai adauga ca meniul proncipal este un pic mare si grosolan (alegerea fontului negru pe fond rosu nu poate fi considerata ca o idee de design foarte inspirata, avand in vedere ca nu toti useri au monitoare performante sau bine calibrate, ajungandu-se in cazuri de genul acesta ca meniul sa devina ilizibil). Nu in ultimul rand continutul nu este optimizat pe cat ar trebui sa fie, motiv pentru care site-ul se incarca greu chiar si pe e o conexine buna, pentru ca pe un RDS Link sau ceva de genul cred ca e criminal. Per total site-ul este frumusel, desi un pic dezordonat.  Ar fi interesanta si o versiune mobile sau o aplicatie pentru iPhone :p, cred ca ar fi multi amatori, inclusiv eu.

  Sper ca n-am ofensat pe nimeni 😀
  Toate cele bune

 3. Mo: cam 90% din ce semnalezi tu este adevarat si se afla in stadiul de rezolvare. Si da, vom avea foarte curand si versiune pentru mobil.
  Multumim pentru comentariu, n-ai ofensat pe nimeni 🙂 si te mai asteptam.

Adaugă comentariu