Închide

Ce vrei să cauți?

Esti IT Pro?

Daca esti profesionist IT, trece data de 5 noiembrie in calendarul de activitati, pentru ca in aceasta zi se lanseaza in Romania, pentru mediul de business, Windows 7, precum si Windows Server 2008 R2 si Exchange 2010.
Evanghelistii Microsoft s-au pregatit sa va explice si sa va demonstreze ce aduc nou aceste tehnologii, iar parteneri ca Dell, EMC, Intel, Maguay si Quest vor prezenta studii de caz.
Pana la sfarsitul lui noiembrie, caravana Microsoft va mai trece prin Cluj (17 noiembrie), Timisoara ( 19 noiembrie) si Iasi (24 noiembrie).
Va puteti inscrie la lansarile oficiale pentru mediul de business pe site-ul dedicat – scoaladeeficienta.ro, iar detalii gasiti si aici.
Chiar daca la evenimentul din 5 noiembrie, de la Romexpo, sunt prevazute peste 1.000 de locuri, e bine totusi sa va inscrieti din timp, pentru ca multe au fost deja ocupate.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Victor dear, un om atat de minunat ca si tine. Mai baga pls si ceva interesant pe langa rclama. Tot verific blogul tau incercand sa dau peste ceva bun de citit. Hai mai, esti un om atat de misto ca sa devii un pur robot de marketing.

  2. Adrian 🙂

Adaugă comentariu