Sa fi izbucnit si pe plan international un razboi bloggeri-ziaristi profesionisti, asa cum se intampla pe la noi?
Nu stiu, dar anul acesta, la CES, spre deosebire de ultimii doi ani, cele doua tabere sunt oarecum separate de catre organizatori: bloggerii au badge-uri galbene, ziaristii albastre, iar cele doua categorii au spatii distincte pentru scris.
 Totusi, au aceleasi drepturi, aceleasi beneficii si acelasi acces peste tot. De pilda, aseara la conferinta de presa a Microsoft, ziaristii si bloggerii au intrat primii in sala de 5000 de locuri, odata cu VIP-urile si au ocupat locuri in fata.

CES Blogger 

Spatiul de lucru al bloggerilor la CES 2010 arata cam asa:

 

Blogger lounge CES 2010 CES 2010 Blogger Lounge (2)

Ca si jurnalistilor profesionisti, bloggerilor acreditati li se asigura mancare, apa, tone de cafea si ceai, evident acces gratuit la Internet wireless ( care functioneaza impecabil) si statii de incarcare a telefoanelor mobile:

CES 2010 Coffee Station  CES 2010 Recharge Station

Aceste fotografii sunt facute exclusiv cu noul telefon LG Chocolate BL 40, lansat la CES 2010 si pe care l-am primit in teste pe perioada acestei deplasari.

14 Comments

 1. Felicitari! Daca imi amintesc bine, si anul trecut LG s-a tinut de tine si ti-a dat un tel in teste, cu care ai pozat/filmat la CES. LG Renoir parca. Se formeaza o “traditie” ? vor face peste cativa ani retrospectiva CES trasa cu aparate LG ? 😀

 2. Ionut: da iti amintesti corect.
  Bogdan: 🙂

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Victor Kapra, Sz. Erwin Szogyenyi. Sz. Erwin Szogyenyi said: RT @victorKa: CES: viata de blogger https://www.victorkapra.ro/2010/01/08/ces-2010-viata-de-blogger/ […]

 4. Unde s-a tinut editia asta? Ca in post nu scrie…

 5. Felicitari si sa faci cat mai multe poze!!! Sa ne relatezi de la fata locului cele mai interesante lansari:)

 6. blogita: ca in fiecare an, CES se desfasoara in Las Vegas, Nevada.

 7. lansarile interesante sunt cu zecile, asa ca fac si eu o selectie 🙂

 8. Victor … nu se poate sa fiu si eu invitat la astfel de evenimente? Hai ca vin ca si dactilograf pt. tine … nu … nu cer de mancare (iau de acolo) … uff … de ce mereu voi din Bucuresti primiti ce-i mai bun si mergeti peste tot 🙁 Vreu si eu sa merg !!!

 9. Adrian, nu dispera, va veni si vremea ta … 🙂

 10. Uff … abia astept … sa pot sa merg la Infinte Loop 1 😛 sau la o prezentare frumoasa marca Apple 😛

 11. Am fost anul trecut in blogtrip la Oradea si am discutat despre faptul ca nu doar bucurestenii se pot bucura de anumite lucruri. Chiar si cei din alte orase pot ajunge la diferite evenimente, pot fi chemati la diferite conferinte:). Toate la timpul lor. Trebuie sa crezi in puterile tale si sa vrei:).

 12. […] paranteze amintesc  un post al lui Victor Kapra care participa la nu stiu ce  targ de IT in SUA si a remarcat faptul ca bloggeri sau ziaristii au […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close