Vodafone Nunta Hai-Hui Spuneam ca nunta celor doi, Florentina si Valentin,  intamplata in varf de munte,  transmisa live pe Internet, absolut reala si sublimata intr-un spot de Cristian Mungiu, anunta vremurile care vor veni: vom comunica din ce in ce mai mult prin video (business meeting-uri, prezentari corporate, evenimente familiale, “ ce mai faci?” cu prietenii si apropiatii) si ne vom deplasa mai putin.
(De altfel, foarte multe dintre televizoarele care apar pe piata in acest an – LG, Samsung, Panasonic – vin cu video Skype instalat.)

Revenind la cei doi: ei pleaca in luna de miere prin tara si isi vor alege, cu ajutorul vostru,  locurile pe care le vor vizita.
Ce trebuie sa faceti: intrati aici, selectati pe harta un loc pe care il sugerati tinerei familii si apoi trimiteti link-ul catre prieteni, rugandu-i sa voteze propunerea voastra. Daca obtineti  multe voturi, puteti castiga saptamanal un laptop ( configuratie interesanta!) si o cartela Vodafone pentru internet. Concursul a inceput deja si va dura pana pe 10 iunie. Gasiti pe site regulamentul complet si alte informatii necesare.
Valentina si Florin promit sa povesteasca daca le-au placut locurile recomandate de voi pe Twitter si Facebook si sa puna poze pe Flickr si filme pe Youtube.

Luna de miere Hai-Hui este o campanie Vodafone pentru promovarea Internetului prin noua retea 3G UMTS 900.

1 Comment

  1. […] postul lui Victor Kapra si postul de pe blogul lor in legatura cu nunta de miere pe care Florentina si Valentin vor sa si-o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close