Transfer.ro inregistreaza lunar 500 de mii de utilizatori unici.
Un studiu intern arata ca 60% dintre ei provin din mediul de afaceri. „Cu peste 1 milion de transferuri realizate lunar de catre profesionistii din domenii precum: comunicare, productie publicitara, arhitectura, industria muzicala, financiara, telecomunicatii am considerat esentiala protectia antivirus a datelor.” -  Cristian Ditoiu, Executive Manager Webmaker.
Transfer.ro reprezinta o alternativa gratuita, rapida si usor de operat la serviciile de curierat si de FTP, ce permite expedierea de fisiere de pana la 1GB. Acesta este un serviciu oferit incepand cu 2006 de Webmaker Studio, dezvoltator de produse si servicii de comunicare online.

”Declaratiile au fost facute cu ocazia incheierii unui parteneriat cu Axel Soft IT Group pentru scanarea, in timp real, a fisierele transmise si primite prin  transfer.ro cu solutia ESET NOD32 Antivirus. In cazul in care este descoperit virus, un raport avertizeaza expeditorul.

2 Comments

  1. Sincer am rezerve ca lucrurile stau asa, dar insa e doar o parere pur personala… poate ca tranferurile folosesc infrastructura business dar interesele s-ar putea sa fie pur personale fara nici o tangenta cu business-ul.

  2. In opinia mea este foarte posibil ca rezultatul studiului sa fie corect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close