Panasonic Showroom Unirea Sopping Center Bucuresti Ca si in cazul Sony Center (100 mp) deschis saptamana trecuta, noul showroom Panasonic inaugurat astazi cu un etaj mai sus in Unirea Shopping Center aduce mai degraba cu un boutique, avand suprafata cat a unui apartament cu doua camere confort I, adica 70 de metri patrati.

La asa volum al retail-ului romanesc de electronice, asa suprafete – nu prea avem ce sa facem deocamdata, pentru ca dupa anii de boom economic magazinele intinse pe mii de metri patrati se dovedesc acum fatale in cazul catorva comercianti.

Insa aceste suprafete mici au cateva avantaje:

– Design mai rafinat. Showroom-ul Panasonic deschis astazi arata chiar foarte bine si va fi modelul pentru centre similare care vor fi deschise in Europa Centrala si de Est

– Mai buna asistenta din partea vanzatorilor. In centre comerciale mari ai de obicei dificultati in reperarea personalului care profita uneori de intinderea spatiului pentru a trage chiulul

Oficialii Panasonic Romania au insistat si pe faptul ca potentialii cumparatori pot testa produsele expuse (vanzatorii nu se vor codi sa le desigileze, asa cum se intampla in alte magazine) si la cerere pot fi aduse din depozitul alaturat si alte electronice Panasonic care nu sunt expuse.

Panasonic 3D consumer video camera

Showroomul Panasonic are ca centru de interes cele 5 modele de televizoare 3D sosite deocamdata in Romania, cat si prima camera video 3D (foto) pentru amatori din lume, pentru care se primesc deocamdata comenzi. Va putea fi cumparata peste 2-3 saptamani, la un pret de 6.200 de lei.
Ar mai fi de spus ca oficialii Panasonic Romania afirma ca au vandut pana acum 400 de televizoare 3D, iar tinta pentru intreg anul este de 1.000 de bucati.
Showroom-ul Panasonic se gaseste la etajul 3 al Unirea Shopping Center.

1 Comment

  1. Nu cred că vor atinge ţinta de 1000 unităţi. Nu prea este conţinut pentru aceste televizoare şi până la sfârşitul anului mai sunt doar trei luni deşi decembrie este luna cadourilor sau cel puţin „era”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close