Închide

Ambasadorul Samsung Cristian Chivu prezinta Eco Bubble

Dupa ce Andreea Marin a lansat cu ceva vreme in urma noua generatie de masini de spalat LG (tehnologie DirectDrive), astazi i-a venit randul capitanului nationalei de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, sa prezinte produsul rival al Samsung, Eco Bubble.
Cristian Chivu este ambasadorul Samsung in Romania.
Imagini de la lansare, cu un Cristian Chivu comportandu-se decent, fara aere de vedete si vorbind echilibrat, cu bun simt, despre brand-ul pe care il promoveaza:

O inregistrare video de la lansare, via Dan Dragomir:

Ce stie sa faca Samsung Eco Bubble (din comunicat):

„Maşina de spălat Eco Bubble reprezintă o combinaţie unică de design şi tehnologie, care reuşeşte să atingă cel mai eficient nivel al consumului de energie (cu 30% mai eficienta decat o maşina de spălat cotată clasa A de energie). Prin spălarea cu apă rece se ating aceleaşi performante ca in cazul celei conventionale la 40°C. Având capacităţi de spălare de şapte sau opt kg, masina de spalat Eco Bubble dispune de un  motor digital DD, conceput pentru reducerea vibraţiilor şi a zgomotului si oferă solutii avansate precum consum redus de energie, tambur cu structura Diamond, curatare ecologica a tamburului si rezistenta ceramica.

Prin spalare cu apa rece la 15°C, utilizatorii vor obţine aceleaşi performanţe asociate spalarii cu apa calda (40°C), reducând consumul de energie şi oferind o grijă atentă a materialelor.In plus, Eco Bubble curăţă materiale delicate precum mătasea sau lâna fară să aibă vreun efect dăunător asupra acestora aşa cum se intampla in cazul maşinilor tradiţionale, deoarece baloanele de spuma acţionează ca un amortizor. Astfel, se consumă cu 70% mai puţină energie iar mediul de spălare pentru materialele sensibile la căldură este unul sigur.

Maşina de spălat dispune de design-ul unic patentat Samsung al tamburului Diamond, prevăzut, cu orificii de evacuare a apei, cu 36% mai mici decât cele ale tambururilor convenţionale. Dimensiunea mică a acestora protejează ţesăturile împotriva rupturilor, creând în acelaşi timp mediul perfect pentru o spălare delicată, dar eficientă

Cu ajutorul funcţiei de curatare ecologica (Eco Drum Clean), maşina de spălat indeparteaza reziduurile de detergent si alte depuneri de pe tambur si usa. Fără a folosi detergenţi, maşina de spălat iniţiază o curatare cu apă la o temperatură de 70°C, folosind rotirea la mare viteză pentru a păstra tamburul curat. Maşina de spălat dispune de un invelis ceramic dublu ce protejeaza rezistenta impotriva depunerilor de sedimente din apa dura. Acesta este mai puţin sensibil la nivelul de duritate a apei, triplând durata de viaţă a rezistentei.

Maşina de spălat Eco Bubble poate fi văzută de publicul larg, în premieră, în cadrul caravanei “Experience Samsung Tour”, care se va opri în Bucureşti în zilele de 5 şi 6 octombrie, la Băneasa Shopping Mall şi în Constanţa în perioada 8-9 octombrie, la City Park Mall.

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 116,7 miliarde USD în anul 2009. Compania are aproximativ 188.000 de angajaţi în 185 de birouri din 65 de ţări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging,  Semiconductor și LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsung.ro pentru mai multe informaţii.”

Adaugă comentariu