social  and new mediaTrainingul in digital al viitorilor preoti este o „urgenta”
Arhiepiscopul Claudio Maria Celli, unul dintre sefii in comunicare ai Vaticanului, spune ca este o „urgenta” ca in seminariile catolice viitorii preoti sa fie pregatiti in new media si in cultura digitala.
Radioul, televiziunea, cartile si presa scrisa nu vor disparea – spune el – dar nu mai sunt suficiente pentru raspandirea valorilor crestinismului.
Celli compara peisajul digital de astazi cu icoanele din crestinismul timpuriu folosite ca limbaj de comunicare a ideilor, care mai tarziu au contribuit la coagularea culturii occidentale.

Social Media predate la scoala de partid din Beijing
Zeci de milioane de chinezi si-au deschis conturi de Twitter in ultimul an, iar activitatea pe bloguri si alte canale de Social Media este efervescenta.
Scoala din Beijing care pregateste viitoarele cadre de conducere ale partidului comunist chinez (si implicit ale statului) ofera mai nou cursuri de social media, pentru ca viitorii lideri ai Chinei sa inteleaga mecanismele de diseminare digitala a informatiei si de functionare a Internetului. Totodata, activistii partidului care si-au deschis bloguri sunt laudati de conducere.     

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close