Alexandru Negrea BCRAcum cateva saptamani, Daniel Pana, executive marketing manager BCR, imi spunea ca este in cautarea unui om priceput pentru administrarea prezentei in Social Media a celei mai mari banci din Romania. 
Dificil, dar pana la urma cred ca a gasit persoana potrivita. Si spun cred, pentru ca il cunosc de ceva vreme de Alexandru Negrea, cel desemnat sa ocupe acest post. (Printre altele, Alex a realizat tema acestui blog.)
Nu s-a catarat niciodata pe statuile din piata publica sa strige cat de tare e el in Social Media, dar mai intotdeauna a oferit sfaturi/sugestii utile si pertinente despre ce ar trebui facut in acest domeniu.
Altfel, BCR  – desi nu este cea mai perfecta banca din lume (ma refer la experienta proprie, la desk, ca simplu client), puncteaza serios de vreun an pe terenul noilor metode de comunicare/promovare bazate de digital. 
Iar pentru asta iti trebuie si ceva curaj, si minte deschisa, pentru ca sunt destui directori de banci mari care inca se ascund sub birou cand aud de online.

”BCR a dat dovadă de flexibilitate in privinta activităţilor mele actuale din mediul online, nu va fi nicio problema din acest punct de vedere si, mai mult de atat, voi avea acces la diverse traininguri si cursuri, care nu pot decat sa ma ajute in tot ce fac. Chiar sunt increzător in evolutia pe care mi-o va oferi acest job, din toate punctele de vedere. Ma simt bine, sunt relaxat.”
De aici

2 Comments

  1. conteaza ca a fost remarcat fara sa se catere sau sa strige in gura mare in stanga sau in dreapta. valoarea unui om se masoara sau se percepe si in alt mod. fain de el!

  2. Multumesc pentru aprecieri, Victor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close