Închide

Ce vrei să cauți?

Hostway: Plata in functie de afisari si iPad gratuit pentru fiecare al zecelea client

Compania Hostway – care gazduieste printre alte site-uri mari eMAG.ro, Trilulilu.ro  sau gsp.ro – anunta o nou mod de tarifare a hosting-ului: plata in functie de numarul de afisari. Odata cu noul serviciu in premiera, Hostway va oferi cate un iPad 3G pentru fiecare al zecelea client care achita serviciul pe un an avans. Numarul de iPad-uri este nelimitat.
Amanunte despre promotie:

„Serviciul este lansat de Hostway și aduce trei inovații importante pentru industria de hosting: pachetele sunt vândute în funcție de numărul de afișări realizate de site-ul găzduit, resursele de server sunt nelimitate pentru fiecare client și performanțele de hosting sunt garantate prin intermediul unei tehnologii noi, dezvoltată de Hostway.

O dată cu lansarea acestui nou serviciu, Hostway anunță și o promoție extraordinară: 1 din 10 clienți care vor cumpăra serviciul cu plata în avans pe un an, până la data de 14 ianuarie 2011, va primi, gratuit, un iPad cu 3G și abonament internet nelimitat pentru un an.

Pentru mai multe informații despre promoție, accesați: www.hostway.ro/ro/promotie-ipad

Noul serviciu lansat de Hostway are costuri începând de la 3,5 EUR/lună și se adresează segmentului mass-market din hosting, deci proprietarilor de site-uri mici, care înregistrează sub 100.000 afișări pe lună. Obiectivul din spatele dezvoltării sale a fost crearea unui serviciu de hosting mai ușor de înțeles – care nu pune în prim-plan doar atributele tehnice, ci o măsură cu adevărat relevantă pentru proprietarii de conținut online: numărul de afișări/vizitatori al site-ului lor.

Hostway se separă cu totul de modul tradițional de vânzare al hostingului, pentru că elimină din noile pachete de găzduire orice limitări, cum ar fi cele de spațiu, trafic, număr de domenii sau căsuțe de e-mail. În schimb, în funcție de pachetul comandat, site-urile clienților au prioritate diferită în accesul la resursele de procesare. Tehnologia folosită pentru prioritizare a fost dezvoltată de Hostway și permite o garantare a resurselor pentru clienții de pe un server – astfel încât cei care au optat pentru un pachet cu un număr mai mare de afișări vor avea acces la mai mult timp de procesor.

Pentru mai multe informații despre noul serviciu de găzduire lansat de Hostway accesați: http://www.hostway.ro/ro/gazduire-website

Flaviu Rădulescu, General Manager Hostway România:

Ideea din spatele serviciului e să cumperi ceva ce chiar înțelegi: afișări/vizitatori pe site. În plus, primești garanția că site-ul are resursele necesare, orice s-ar întâmpla. Sistemul de prioritizare pe care l-am creat gestionează resursele astfel încât fiecare client să primească exact ce a plătit.

Despre Hostway Corporation și Hostway România

Fondată în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezență în 13 țări, 15 datacentere, 17 centre operaționale și peste 700 angajați. Serviciile noastre includ înregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS și servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri și peste 2 milioane de clienți din întreaga lume.”

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu