Închide

Ce vrei să cauți?

eMAG şi Hostway pregatesc diseara cea mai mare transmisie online din Romania

In show-room-ul eMAG din Crangasi este expus de mai multa vreme un Porsche Cayman, marele premiu al campaniei online Reteaua, una dintre cele mai importante ca relevanta din acest an.
Automobilul de lux va pleca diseara de la eMAG catre un castigator. Evenimentul va fi transmis live pe Internet de catre cel mai mare magazin online din Romania, printr-o solutie tehnica pusa la dispozitie de Hostway.
Conform eMAG, este posibil ca transmisia sa fie urmarita de 100.000 de persoane.
Astfel, evenimentul de diseara ar urma sa stabileasca un record: cea mai mare transmisie live petrecuta pana acum in Romania.
Detalii:

100.000 de privitori vor urmări live pe http://reteaua.emag.ro, la ora 20:30, evenimentul aniversar eMAG şi extragerea marelui premiu al campaniei Reţeaua – un Porsche Cayman

”eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, aniverseaza 9 ani de prezenta pe piaţa de comert online din Romania realizand cea mai mare transmisie online din Romania impreuna cu Hostway. Evenimentul aniversar va avea loc la showroom-ul eMAG din Crangaşi de unde va fi difuzata pe http://reteaua.emag.ro extragerea marelui premiu al campaniei Reteaua, urmata de concertul trupei Jukebox.

Campania Reteaua, desfasurata timp de 12 saptamani, a avut obiectivul de a creste încrederea si nivelul de informare ale participantilor în activitatile online în general si în comertul online în special, atragand peste 900.000 de utilizatori.

“La 9 ani de eMAG, ne bucuram ca am reusit sa atragem în campania noastra atat de multi romani interesati de mediul online. Ne asteptam ca aproximativ 100.000 de privitori sa urmareasca evenimentul aniversar din aceasta seara,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

eMAG si Hostway estimeaza pentru pentru aceasta transmisiune un numar record de spectatori online cu un varf de 30.000 privitori simultan. Transmisiunea online a evenimentului va folosi serviciul de streaming adaptiv si reteaua de distributie de continut ale Hostway. Tehnologia dezvoltata de Hostway a fost optimizata pentru scalabilitate si poate sustine transmisiuni cu trafic foarte mare – de aceea permite, in premiera, difuzarea unui eveniment online de asemenea anvergura.

“Suntem foarte hotarati sa oferim cel mai bun serviciu de distributie de continut video din Romania. Acum anuntam a treia premiera pe care o aducem pe piata romaneasca de video online: posibilitatea de a face transmisiuni live pentru evenimente cu trafic ridicat. Suntem pregatiti, in acest moment, sa suportam un numar foarte mare de vizitatori simultan, chiar mai mare de 30.000,” a declarat Country Manager Hostway Romania

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Transmisia live a fost foarte bună, trupa a cântat bine iar castigatorul nu a prins extragerea. Dar a fost palpitant. Sa vedem ce urmeaza cand va veni sa-si ia masina.

Adaugă comentariu