inna- romania- IE9Spunea cineva pe un blog ca Microsoft poarta din ce in ce mai des blugi si converși in comunicare si promovare.
Ideea de a invita pe cea mai de succes cantareata romanca, Inna, sa promoveze Internet Explorer 9 mi se pare una geniala.
Fie si numai din motivul ca, datorita unor oameni isteti din  managementul ei, care stiu cu ce se mananca social media, Inna este romanul/romanca cu cei mai multi fani pe Facebook, peste 1,7 milioane! 
Ideea promovarii IE9 este simpla, este vorba de un pariu:

Daca IE9 este descarcat  in 3 zile de mai mult de 100.000 de ori, unul dintre participanti o va insoti pe Inna la filmari si va aparea in urmatorul videoclip.

Mai multe detalii despre aceasta provocare pe contul de Facebook al artistei: http://www.facebook.com/Inna sau pe site-ul oficial: http://www.innaofficial.com/blog/contests/concurs-pariaza-pe-inna-si-ie-9.html.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close