Calin StefanescuO nisa bine aleasa aduce succes.
TJobs.ro, platforma de recrutare pentru locuri de munca in strainatate, se afla in faza de finalizare a contractului cu un grup de investitori pentru o finantare estimata la circa 500.000 de euro. Intre investitori se afla business angels din Europa de vest si Fundatia Post Privatizare.
Tjobs, proiect dezvoltat in Targu Mures ofera, in fiecare luna, acces la peste 21.500 de noi locuri de munca in strainatate pentru romani, in diverse domenii, si reuneste 560 de agentii de recrutare din Romania, reprezentand 98% din companiile de profil existente.
Proiectul a fost initiat in 2008 de un grup de specialisti in recrutare internationala care au simtit nevoia unui sistem online bine pus la punct pentru gestionarea contractelor de angajare pe care companiile internationale le aduc pe piata locala.

TJobs.ro a obtinut aceasta finantare dupa participarea la evenimentul VentureConnect, organizat de casa de avocatura Biris Goran in luna iunie a acestui an la Bucuresti. Dupa prezentarea proiectului in cadrul evenimentului, au urmat discutii cu investitorii straini invitati si apoi doua luni de negocieri si testare a viabilitatii platformei si a seriozitatii echipei.

„Am mers la VentureConnect mai mult pentru a valida valoarea proiectului. Nu cautam neaparat o finantare, dar nici nu porneam cu gandul sa respingem eventualele propuneri. Ne bucuram ca am gasit parteneri de afaceri care ne-au apreciat planul de dezvoltare, experienta in domeniu si dedicarea echipei. Practic, cu aceasta finantare reusim sa terminam anul viitor ce ne-am propus sa dezvoltam pana la finalul lui 2012!”, spune Calin Stefanescu, CEO, TJobs.ro (foto).

TJobs a fost lansat oficial in iulie 2009, dupa 10 luni de cercetare a pietei si planificare a proiectului. Investitia in platforma este estimata la 100.000 de euro si este cel putin dublata de valoarea resurselor personale alocate de initiatori. Pana in august 2010, serviciile au fost oferite gratuit. In acest moment, modelul de business se bazeaza pe abonamentele oferite agentiilor de recrutare, taxele percepute pentru promovarea CV-urilor si comisionul obtinut din derularea contractelor de la companiile internationale care angajeaza. Planurile viitoare includ cresterea numarului de locuri de munca oferite si de contracte obtinute la nivel international.

Pe 8 decembrie, va avea loc cea de-a doua editie a VentureConnect la Bucuresti, in cadrul evenimentului NetCamp 2010.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close