Închide

Ce vrei să cauți?

Gadgeteer Awards: Care este cel mai bun smartphone?

Gadgeteer Awards

Pe neasteptate, la inceputul anului, Blackberry-ul meu si-a dat pe neasteptate obstescul sfarsit (a rabdat multe bietul de el!).
Am folosit de atunci doua telefoane: mai intai un HTC Desire Z – absolut perfect ca smartphone  si, mai nou, un iPhone 4 care mi se pare oarecum ramas in urma, in comparatie cu unele mobile evoluate cu Android (Unul dintre multele exemple: iPhone 4 nu vine cu widget-urile de Social Media instalate by default, desi 90 la suta dintre posesorii de telefoane inteligente folosesc intensiv aceste functii.
Trebuie totusi sa-i dam lui Apple ce este al Apple, pentru ca a fost deschizator de drumuri la capitolul telefoane inteligente cu ecran tactil. Dar asa cum este in firea lucrurilor, orice ”clasic” in viata este depasit la un moment dat de competitori mai proaspeti si mai incisivi.)

Care este cel mai bun smartphone de pe piata ramane o intrebare deschisa.

Si de aceea Gadgeteer – site-ul powered by Vodafone care din 2009 va aduce cele mai proaspete informatii din lumea hi-tech – lanseaza Gadgeteer Awards, un sistem de vot public in urma caruia va fi stabilit Topul telefonelor inteligente din 2010.
Vor rezulta doua topuri: unul al echipei de contributori ai Gadgeteer si unul realizat de voi, publicul cititor.
In mai putin de o saptamana, veti putea sa incepeti sa va spuneti parerea.

Ce trebuie sa faceti:

– sa urmariti pe gadgeteer.ro anunturile legate de acest eveniment
– sa votati cel mai bun smartphone la momentul potrivit pe pagina de Facebook a Vodafone.
Vor exista mai multe premii pentru voi, premii care vor fi anuntate in curand.
Tineti aproape!

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu