Închide

Ce vrei să cauți?

Laptopurile Samsung: despre preturi si intrarea in magazinele romanesti

Lansare notebook-uri SamsungSamsung Electronics Romania si-a trecut in portofoliu, aseara, probabil cea mai rafinata si reusita lansare de produse hi-tech de la inceputul acestui an.
Sub conceptul Gentlemen’s Club, muzica de pian live, domnite imbracate retro, coniac fin si trabucuri gata aprinse  de mesteri cu manusi albe au asigurat atmosfera potrivita pentru intrarea oficiala pe piata romaneasca a unei suite de 7 laptopuri sofisticate marca Samsung (RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 şi N145), cu care producatorul coreean si-a propus o tinta ambitioasa: cucerirea a 7% din piata de computere portabile in acest an.

Dincolo de cota de piata, este clar ca Samsung ataca zona notebook-urilor hi-end (gen Sony Vaio) pentru ca produsele sale arata foarte bine si au caracteristici de top.

Ambasadori si primi utilizatori ai noilor laptopuri sunt Cristina Bazavan, Andi Moisescu si Razvan Lucescu.

“Sunt un om practic, caruia îi plac lucrurile simple si usor de manevrat. Recunosc ca aptitudinile tehnice nu se numara printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte ‘user friendly’ si un real suport in rezolvarea nevoilor mele punctuale.
Cu ajutorul acestui laptop ma documentez pentru meciuri, urmaresc site-uri legate de profesia mea, comunic si imi comand cartile de care am nevoie”,
spune Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal.

Rayvan Lucescu, ambasador al Notebook-urilor Samsung

“La Samsung RF 510 cel mai mult ma atrage experienta multimedia”, spune Andi Moisescu.
„Cat am fost in vacanta, am rulat filme HD iar rezultatul a fost conform asteptarilor. In plus, laptopul porneste la doar cateva secunde dupa ridicarea clapetei, datorita functiei Fast Start, ceea ce imi economiseste din timp si imi menajeaza rabdarea”.

“Pentru latopul care-mi tine companie caut un design elegant dar minimalist; nu-mi plac lucrurile care sa epateze – imi plac lucrurile carora le simti finetea la atingere”, spune Cristina Bazavan, jurnalist si blogger.
“Traim vremuri in care suntem nevoiti sa fim multi tasking. Daca nu ne ajuta tehnologia de langa noi, pierdem timp si nu suntem eficienti. Am nevoie de acces rapid la blog, Facebook, Twitter, cum am nevoie si sa pot sharui rapid continut multimedia.

Ok, sa va spun ca pe laptopul meu Samsung SF 310 l-am numit White beauty, dupa doar o zi de utilizare?”

 

Lansare-laptopuri-Samsung-Cristina BazavanPuteti consulta caracteristicile tehnice pe site-ul samsung.ro

Preturile sunt : RF510 – 4799 lei; SF310 – 4399 lei; R538 EP – 3299 lei; R538 I- 2699 lei; RV 508 – 2199 lei; NF210 – 1899 lei; N145 – 1699 lei.

Magazinele unde se vor gasi in curand:  Altex, Flanco, Domo, emag.ro

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/GentsClub.

Au mai scris despre eveniment: dandragomir.biz, refresh.ro, laptopnews.ro, nwradu.ro ; playtech.ro , zoso.ro

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu