bcr.getmusic.ro screen capture 2011-2-3-0-22-24V-am povestit aseara live pe Twitter si Facebook, de la conferinta de presa, reiau pe larg.
Cea mai mare banca din Romania, BCR, a incheiat un parteneriat cu cea mai mare casa de discuri din lume, Universal Music.
Astfel ca, atunci cand platiti la un POS BCR (minim 100 lei) sau faceti o operatiune la un bancomat BCR (retragere numerar, reincarcare cartele telefonie mobila) cu orice tip de card,  de minim 100 zece lei, pe chitanta va aparea un cod care va da dreptul sa descarcati o piesa din colectia Universal, de exemplu Eminem, Lady Gaga, Sting, Bon Jovi.
Ce trebuie sa faceti:
– va inregistrati pe site-ul bcr.getmusic.ro
– introduci codul de pe chitanta tranzactiei
– alegi melodia, o descarci.
Oferta este valabila pana pe 31 mai.

2 Comments

  1. La mine a fost invers. Am vrut acum cateva zile sa scot din bancomatul bcr 2000 lei si mi-a dat eroare, banii fiindu-mi retrasi din cont. Acum trebuie sa astept 45 de zile, ca asa vrea bcr, pentru ca am cardul emis in strainatate. Daca ar fi auzit ei, bancherii bcr, muzica pe care le-am “descarcat=o” eu in fata bancomatului le-ar trece de facilitati in plus cand ei au atatea minusuri. Ce vina am eu ca a trebuit sa-i “imprumut” fortat pentru doua luni cu 500 de euro?

  2. te rog sa corectezi informatia din post; tranzactia la POS trebuie sa fie de minim 10 ron, iar la bancomat dispare aceasta limita de control. Mai multe informatii regasesti in regulamentul campaniei de pe bcr.getmusic.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close