logo_millennium bankBanca Millennium a lansat o aplicatie care poate fi incarcata pe iPhone sau pe smartphone-urile cu sistem de operare Android si care indica in timp real, oriunde te-ai afla, in ce directie si la ce distanta se afla sucursale ale bancii.
Aplicatia ”Millennium Bank -Viata ne inspira” este de tip realitate augumentata.
Pentru a o folosi, trebuie sa descarcati mai intai aplicatia Layar Reality Browser – Augmented Reality Software (App Store sau Market pentru Android), apoi search cu „Millennium Bank” si descarcare.
Aplicatia este gratuita.

Se seteaza distanta pe care vrei sa cauti o sucursala Millennium Bank, apoi telefonul se poate roti in orice directie, pentru a se identifica filialele cele mai apropiate si cele mai convenabile.

Recent banca a lansat si aplicatia „Millennium Bank in drumul tau” pentru computer,  bazata pe Google Maps, care se stabileste traseul optim de deplasare intre doua puncte si afiseaza sucursalele bancii intalnite in drum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close