Orele lungi in care stam pe scaun in fata calculatorului se razbuna, de exemplu prin slabirea complicatelor articulatii ale picioarelor.
Solutia o stim: sa facem miscare.
Andrei Alexandru Gligor lucreaza la centrul de suport international din Bucuresti al Oracle.
Dupa ce a suferit un accident si apoi o complicata operatie la genunchi, acum se pregateste sa alerge la primul sau maraton, in toamna, la Atena.

Andrei Alexandru Gligor

O poveste despre cipul Nike care il ajuta sa se antreneze si despre competitiile de jogging desfasurate pe Internet via iPhone si iPod puteti citi aici.

5 Comments

 1. Salut!

  Exista si o varianta oarecum mai ieftina, dar cel putin la fel de eficienta. Iti descarci de pe AppStore aplicatia Nike+ direct in iPhone/iPod si nu mai ai nevoie nici de adidasi Nike+ (care sunt usor overpriced) si nici de kitul Nike+ (senzorul din adidas).

  Cu aplicatia asta de 3 euro (parca) poti sa faci exact acelasi lucru. Si functioneaza prin triangulare, exact ca GoogleMaps. 😀

 2. Catalin, e utila precizarea ta cu mentiunea ca pe iPhone 4 aplicatia Nike+ vine preinstalata, adica gratuita. Insa nu am testat-o si nu pot sa fac o comparatie cum functioneaza cu/fara cip in pantof.

 3. DA munca de birou / itisti si alti …au probleme de genu

  Si eu incerc sa devin mai activ … e pentru sanatate pan la urma …

  Asta cu cipu mi se pare un pic cam „fitza” …

 4. Victor, foarte interesant articolul! Poti sa-mi dai mai muulte detalii/link despre competitiile de jogging din cartiere? Multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close