HTC Desire SVodafone Romania a confirmat astazi ca va aduce ”in curand”, cele mai noi smartphone-uri si tablete cu sistemul de operare Android, lansate cu o saptamana in urmă la Barcelona Mobile World Congress 2011: Samsung Nexus S, Samsung Tab 10.1, Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, LG Optimus 3D, Sony Ericsson Xperia Arc si HTC Desire S.
Vodafone nu a oferit date mai precise, insa putem sa ne facem o idee dupa declaratiile privind momentele lansarii mondiale ale noilor telefoane si tablete facute de producatori.

Samsung Nexus S. Printre specificatiile tehnice ale acestui smartphone de top se numara: display de 4”, camera de 5 MP si 16 GB memorie interna. Toate acestea sunt puse in valoare de ultima versiune a sistemului de operare Android – Gingerbread (2.3).

Samsung Tab 10.1, una dintre cele mai performante tablete existente la ora actuala, va fi oferita de Vodafone Romania in premiera pentru piata locala. Samsung Galaxy 10.1 vine in completarea portofoliului de tablete Vodafone, cu un display generos de 10,1”, procesor Dual Core Tegra 2 de 1 Ghz si o camera de 8 Mp si una secundara, de 2 Mp. Noua tableta de la Samsung asigura o experienta foarte buna de access la toate serviciile de internet disponibile prin intermediul sistemului de operare Android pentru tablete, aflat acum la versiunea Honeycomb (Android 3.0).

Samsung Galaxy S II, in momentul de fata cel mai subtire terminal smartphone, cu o grosime de numai 8.49 mm, avand display-ul de 4.3", va completa oferta Vodafone Romania. Telefonul inglobeaza primul display SuperAMOLED Plus, o camera de 8Mp ce permite inregistrare video FullHD (1080p) si un procesor Dual Core de 1 GHz.  

LG Optimus 2X este primul terminal cu procesor Dual Core ce va fi disponibil in premiera in Romania pentru clientii Vodafone in perioada imediat urmatoare. Terminalul se remarca printr-o putere superioara, datorita procesorului nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8Mp, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului functiei HDMI mirroring.

LG Optimus 3D este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul generos de 4.3”, fara a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate. Puterea telefonului este sustinuta de unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in momentul de fata cu arhitectura de tip dual core, dual channel si dual memory.  

Sony Ericsson Xperia™ arc, unul dintre cele mai elegante terminale din viitorul portofoliu Vodafone, ce vine cu sistemul de operare Android 2.3 si care inglobeaza ultimele tehnologii patentate de catre Sony pentru clientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune experiente video. Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile BRAVIA® Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Sony Exmor R™ for Mobile – toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

HTC Desire S este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului, avand in vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarca printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucata compacta de aluminiu. Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.

3 Comments

  1. Frumos telefon, da.. cel putin eu, prefer un telefon cat de simplu care sa ma tina incarcat si sa pot vorbi. Nu am nevoie de muzica si alte tampenii, pentru alea exista mp4/camera etc.

  2. sa vedem si la ce pret vor sosi la Vodafone, ca daca se va vinde un Samsung Tab 10.1 la peste 3000 lei va fi un mare esec

  3. Aştept să confirme că nu or sa mai bage preţuri imense la terminalele noi şi aştept să confirme ca şi clienţii existenţi pot profita de oferte avantajoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close