Chiar sunt curios se vanzari va avea, mai ales in Europa.
Utilitatea imediata pe care o vad, daca ar fi sa-mi cumpar unul, este de a face poze si filmulete 3D cu intamplarile momentului pentru a le avea mai tarziu cand acest standard de imagine va deveni banal si omniprezent.
LG Optimus 3D de care va povesteam acum doua saptamani este prezentat oficial la cel mai mare targ de comunicatii mobile din lume, Mobile World Congress-Barcelona.
Smartphone-ul 3D, cu sistem de operare Android, despre care LG il prezinta ca fiind primul  de acest gen din lume, fotografiaza si filmeaza 3D, datorita obiectivului cu doua lentile.
Pozele si clipurile video pot fi vazute, fara ochelari speciali, pe display-ul cu diagonala de 4,3 inci (11cm) sau transferate pe televizoare compatibile prin HDMI sau DNLA.
LG Optimus 3D vine echipat cu procesor de 1GHZ dual-core „si cu de patru ori mai multe decodoare video decat modelele competitorilor”.
Arata asa:

IB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER =

Alte amanunte, de exemplu data lansarii pe piata, pret, nu au fost comunicate deocamdata. Dar LG a marcat Barcelona din punct de vedere al brand awarness-ului.

Cateva bloguri internationale ironizeaza unul din clipurile teaser LG Optimus 3D care incearca sa ne convinga cat de usor putem invata yoga daca avem lectii video 3D Zâmbet

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close