Preturile televizoarelor 3D vor scadea semnificativ odata cu lansarea unor noi modele, dar problema ramane: de unde faci rost de filme in acest format? Plus ca pe langa televizor iti mai trebuie si un Blu-ray player 3D, deci inca o cheltuiala.
Samsung pare sa fi gasit rezolvarea prin anuntul pe care l-a facut astazi la IFA Press Conference.
Producatorul coreean a anuntat ca de luna viitoare europenii care vor cumpara un televizor 3D Samsung vor avea acces gratuit la filme in format tridimensional, via internet.

Smart TV Samsung D800 HDTV (1)

Este vorba de un serviciu video on demand care va oferi in streaming filme 3D valabile pana acum doar pe discuri Blu-ray sau in cinematografele IMAX.
La sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie, acest serviciu Samsung va fi lansat in Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, iar ulterior si in celelalte tari europene – a afirmat Michael Zoeller, director de marketing Samsung Electronics Europe (foto).

Michael Zoeller - Marketing Director Samsung Europe

IFA Press Conference este un eveniment-avanpremiera la targul de electronice de consum care va avea loc la inceput de septembrie la Berlin.

1 Comment

  1. […] mai mare eveniment european din domeniu, iar anul acesta focusul este pe tehnologiile 3D. Samsung a anunțat deja că va oferi gratuit filmele 3D ca un stimulent pentru vânzarea de televizoare 3D. Plus că […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close