Închide

Business your Brain by Xerox face ordine in e-mail

Business your BrainNu am testat-o, dar pare utila, pentru ca din ce in ce mai multi cunoscuti se plang ca nu apuca sa citeasca si sa rezolve multimea de e-mail-uri.
Pe scurt: Xerox a lansat astazi o noua aplicatie gratuita, Business Your Brain, care analizeaza e-mail-urile si notificarile din calendar, trage niste concluzii si ne ajuta astfel sa mai triem din mesaje.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de la adresa: http://www.BusinessofYourBrain.com. (Gasiti aici si un film explicativ.)
Printr-o interfata vizuala interactiva, aceasta monitorizează activitatea persoanelor, a evenimentelor si vocabularul folosit în inbox pentru fiecare zi, saptamana si luna.

Business Your Brain ofera urmatoarele rezultate (conform explicatiilor Xerox):

  • Meeting Buddy (“Coleg de intalniri”) – ai început să te imbraci la fel ca unul dintre colegii tăi? Este posibil sa aveți aceeasi tinuta, pentru că ea este persoana cu care ai cele mai multe sedinte (N.M: Sincer, nu am inteles cum functioneaza, dar in fine..)
  • “Panicatul” – afla cine trimite cele mai multe e-mail-uri marcate cu high alert (prioritate maxima)
  • Focus Drainer (“Aspiratorul de atentie”) – tine evidenta ultimelor cuvinte intalnite frecvent in subiectele e-mailurilor
  • “Vorbaretii” vs. “Multe multumiri” – fiecare dintre noi avem cateva cunostinte care ne scriu e-mail-uri lungi – aflati cine sunt acestea! Pe de alta parte, vedeti si cine sunt cei care va umplu inbox-ul cu mesaje de multumire expediate catre mai multi destinatari prin optiunea “reply all”
  • “Cele mai ignorate” – se intampla sa stergeti mesaje necitite? Aplicatia va arata care sunt e-mailurile care au cea mai mare sansa sa fie ignorate

Business Your Brain functioneaza cu Microsoft Windows XP/Vista/7 si Microsoft Outlook 2003 sau versiuni mai noi.

Adaugă comentariu