Vodafone Voluntar de ProfesieAnul trecut, Vodafone Romania a lansat, prin fundatia sa, prima editie a programului „Voluntar de Profesie”.
Cum proiectul a mers bine,  Vodafone mareste in 2011 miza: cauta 15 voluntari, care sa lucreze, pe salariu, timp de 6 luni (15 septembrie – 15 februarie 2012) in ONG-urile pe care le aleg dintr-o lista agreata de organizatori.

Cei care vor sa se inscrie in program pot alege orice ONG  cu sediul in Romania, din orice localitate a tarii. ONG-ul nu trebuie agreat cu Fundatia Vodafone. Lista pe care o pune Vodafone  la dispozitie este o recomandare pentru cei care nu stiu unde sa caute ONG-uri.

Ce trebuie sa faci daca iti doresti sa intri in program:

1. selectezi o organizatie neguvernamentala la care doresti sa lucrezi

2. Te inscrii online, completand acest formular

Inscrierile au inceput astazi, iar 14 iunie este ultima zi pentru depunerea cererilor.

Regulamentul programului, criteriile de alegere a candidatilor si alte informatii gasiti aici.

Salariul brut al fiecarui castigator va fi egal cu ultimul salariu primit pana la inceperea programului Voluntar de profesie 2011, in limita a 2000 euro brut.
Utila este si pagina de Facebook a proiectului.

Anul trecut, Fundatia Vodafone a ales 12 voluntari de profesie care au lucrat timp de 4 luni pentru Habitat for Habitat for Humanity, Salveaza Vieti, Special Olympics, World Vision, Fundatia Edelweiss Sibiu, SOS Satele Copiilor, Asociatia Sfantul Stelian – Centrul de zi Steluta, Fundatia Hand-Rom Curtea de Arges, Asociatia AMMA, Asociatia pentru sprijinul copiilor cu cerinte speciale-Dr. Katz si Fundatia Estuar.

8 Comments

 1. linkul de pe „pagina de facebook” duce la un pdf, nu la o pag pe FB… 😉

 2. initiativa este una foarte buna si o salut insa a fii voluntar inseamna altceva :). O data ce primesti bani nu mai esti voluntar 🙂

 3. Multumesc, am reparat 🙂

 4. […] Stie Victor chestii legate de remuneratie. […]

 5. sunt curios, daca ai un loc stabil de munca de ce te-ai angaja pentru fix 6 luni in alta parte pe acelasi salariu?
  voluntariat se poate face si extrajob, e putin tras de par sa-ti dai demisia pentru asta.

 6. ESTE ADEVARAT…..NU ARE SENS SA ITI DAI DEMISIA…DAR E SI MAI INTERESANT DACA ESTI STUDENT SAU NU LUCREZI SI ITI DORESTI SA FACI ACEST LUCRU CUM VEI FI PLATIT????????????

 7. @tudor CeMerita: Pentru ca renuntarea la un job nu este o decizie bazata exclusiv pe criteriul financiar. Exista oameni care-si doresc o schimbare sau ceva ce ar semana cu o „pauza” de la rutina jobului actual. Si sper ca exista inca oameni care au porniri umanitare si care n-ar trebui sa piarda confortul financiar actual doar pentru ca aleg o activitate aparent „neproductiva”.

 8. Salut!

  Sa inteleg ca cei ce nu au avut un loc de munca remunerat, ori sunt studenti, absolventi, nu se pot inscrie in acest program, deoarece nu exista baza de comparatie pentru castigul financiar.

  Sau exista si o varianta pentru aceasta categorie?

  O zi buna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close