TAROMCand eram mic, am intrebat o matusa care calatorise cu avionul cum se vad oamenii de acolo, de sus. „Ca niste furnici”- mi-a raspuns.
Dar norii cum arata? ”Ca niste munti din vata de zahar.”
Apoi, peste multi ani, cand am urcat eu insumi in avion, am prins asfintitul iar imaginea mi s-a parut dumnezeiasca. Astfel ca sunt printre fericitii carora nu le e frica de zbor.

Vara aceasta, compania TAROM plimba copiii cu avionul.
Conditii – sa aiba intre 2 si 11 ani si sa fie insotiti de un adult:

„Copiii  vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunostinta cu personalul navigant si pentru a vizita cabina piloţilor care le vor explica pe intelesul lor ce inseamnă să pilotezi un avion. Cei mici vor primi si surprize care sa le amintească de această experienta.

Tariful promotional de 1 iunie este de 10 RON pentru fiecare copil cu varsta de pana la 12 ani, adultii insotitori urmand sa plateasca bilet in valoare de 200 RON. De asemenea, tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani vor putea lua parte la zborurile educative, pretul biletului fiind de 200 RON.
Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv din Agenţia TAROM Piaţa Victoriei (Strada Buzesti, Piata Victoriei, numărul 59) pana in ziua premergatoare cursei, iar in ziua cursei vor putea fi cumparate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul Ienri Coanda, Terminalul Plecari Internationale, parter).

Avionul TAROM dedicat lectiilor de zbor va decola la ora 12.00 in datele de 1 iunie, 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie si 9 iulie, iar pasagerii trebuie sa se prezinte la check-in cu doua ore inainte de decolare.Ț

4 Comments

  1. In sfarsit, si compania mamut de stat are o idee faina. Poate ca 200 de lei e putin cam mult pentru un adult, dar macar pentru copii merita!

  2. Intr-adevar o idee excelenta. Daca imi amintesc bine au testat acum cateva luni astfel de zboruri cu ziaristii si oamenii din turism.
    Sincer nici pretul pentru adult si nici pentru copil nu mi se pare mare. Ar fi frumos sa ne spuna si cu ce tip de avion se va zbura…

  3. Marius, probabil ca avionul va fi ales in functie de numarul de inscrieri

  4. Marius, avionul cu care vom zbura este ATR-ul de 68 de locuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close