Închide

Ce vrei să cauți?

Kaleidoscop Greenfield, locuinta 3 in 1 pentru tineri

Treci de Gradina Zoologica Baneasa, mergi cateva sute de metri prin padure si dai de o imensa poiana cu vile si blocuri cu doua si trei etaje: Ansamblul Rezidential Greenfield.
Aerul e altfel fata de centrul Bucurestiului si, vorba amicului Razvan Zamfir, ”e o liniste de iti țiuie urechile”.

Greenfield

Intru intr-un bloc, urc la etajul 1, deschid o usa si vad o garsoniera care se roteste. Ia uitati cum (n-am mai editat clipul, scuze):

Ceea ce tocmai ati vazut in clip se numeste Kaleidoscop, o locuinta multifunctionala „3 in 1”: datorita unui perete rotativ (rezista la un sfert de milion de rotiri) si a mobilierului multifunctional ,livingul se transforma rapid in bucatarie, in dormitor sau in spatiu de lucru.
Astfel avem:
1. Camera de zi, cu canapeaua intoarsa spre fereastra:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

2. Dinning, cu mobilerul de bucatarie intors spre fereastra:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

3. „Welcome room”, cu canapeaua intoarsa spre usa de la intrare si bucataria in spate

Canapeaua poate fi extinsa, astfel ca livingul devine dormitor in timpul noptii.

Arhitectii au ales un mobilier „inteligent”- un corp cu deschidere batanta care are dubla functie: in pozitie verticala este oglinda cu etajera, iar in pozitie orizontala devine „home office desk” (vezi foto).
In cadrul mobilierului de bucatarie s-au folosit usi batante cu deschidere electronica, hota este retractabila, frigiderul este incorporat iar chiuveta dispune de instalatii pivotante .

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA   

Locuinta, patentata de Impact SA, este gandita in principal pentru tinerii intre 25 si 35 de ani, necasatoriti, care duc o viata activa, petrec  10 ore la birou.
Iata, un film demonstrativ cu ocupanti tipici:

Pret: de la 40.000 de mii de euro inclusiv TVA.
Constructorul primeste inscrieri pentru Kaleidoscop si este dispus sa acorde imprumuturi pe maximum 10 ani pentru achizitie.

Locuinta multifunctionala Kaleidoscop este realizata in Ansamblul Rezidential Greenfield, inconjurat de 900 hectare de padure. Cartierul cuprinde un mix de vile insiruite si blocuri cu regim redus de inaltime de P+2 si P+3. In prezent, peste 500 de familii locuiesc in Greenfield si beneficiaza de: acces securizat cu paza 24/24, locuri de joaca pentru copii, scoala privata Little London cu clasele 1-8, sala de fitness, restaurant cu terasa, bacania Mic.ro,minimagazin alimentar, bancomat, cabinet de acupunctura, parcuri, alei de promenada, locuri de parcare, Green Farm – mini ferma cu animale din fauna romaneasca.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Foarte modern, asa vad eu viitorul, mici comunitati inconjurate de natura, masini electrice…civilizatie

Adaugă comentariu