Închide

Ce vrei să cauți?

Programul Rabla pentru computere

Poate sa fie vechi, dar e musai sa fie in stare de functionare. Si asta pentru ca dupa reconditionare vor ajunge la copii defavorizati pentru care un calculator poate sa insemne o bucurie de nedescris.
Pana pe 15 septembrie, PC Garage primeste desktopuri, laptopuri si monitoare vechi in schimbul carora ofera vouchere (cu valori intre 30 si 150 de lei) pentru achizitionarea de electronice noi.
Detaliile programului Rabla pentru computere, aici.

Programul Rabla pentru computere PCGarage

Chiar daca nu ai un PC vechi de trimis/adus la PC Garage, poti ajuta niste copii sa se alfabetizeze digital printr-o donatie in bani (intre 1 si 10 lei), iar retailerul online o va dubla.
Proiectul este derulat prin organizatia Salvati Copiii.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. initiatiava e buna. acum 2 sau 3 ani, la CERF am intalnit o firma din Timisoara care initiase in program f misto: Buy Back.

  nu am auzit de oferta asta in Bucuresti…

  cum functiona?
  mergeai cu sistemul la ei, iti faceau o evaluare, o oferta, care era destul de rezonabila, puneai diferenta si te alegai cu un sistem nou.
  dezavantajul era ca aceste sisteme erau deja configurate. si nu erau atat de performante pe cat lasau sa se inteleaga la prima vedere.
  se compensa factul ca erau noi si putea sa faci upgrade la ele.

  inteleg faptu ca acest program este pt o cauza umanitara… dar foamea la romani e mare. PC-ul este inca un produs de lux.

  pt un voucher de 10-30 ron nu stiu cati isi vor bate capul. poate companiile care doresc sa isi schimbe pc-urile…
  la userul de rand nu va avea succes.

 2. #2 Comentariu nou

  o sa aiba succes imens PROGRAMUL RABLA PENTRU FEMEI

Adaugă comentariu