Închide

Ce vrei să cauți?

IFA 2011: Ford va prezenta modelul Focus SYNC cu comanda vocala

A fost pentru prima data cand am stat de vorba cu un automobil.

Noul model de Ford Focus inteligent, dotat cu tehnologia SYNC, va fi expus la IFA 2011, targ de electronice de consum care va avea loc la Berlin intre 2 si 7 septembrie.
L-am vazut recent si mi-a placut.
Intelege peste 10.000 de comenzi vocale pentru controlul functiilor auto, orientare si infotainment in 19 limbi, de la engleza la rusa, de la portugheza la turca. (Nu este clar daca va exista si romana printre limbile presetate, totul depinde de volumul cererii.)

De exemplu, noul Ford Focus intelege ce muzica ii ceri, formeaza singur numere de telefon la dorinta soferului, stabileste ruta optima in fucntie de adresa pe care o rostesti si multe altele…
Si pentru ca imaginile sunt mai sugestive decat cuvintele, iata un film demonstrativ:

Noul Ford Focus va fi disponibil pe piata europeana din 2012.

Integrarea celor mai noi tehnologii hardware si software in automobile sau electrocasnice inteligente va fi una dintre tendintele editiei IFA Berlin 2011, alaturi de tehnologii video 3D, tablet PC-uri, smartphone-uri, sinergia dintre Internet si TV.

IFA, organizat de Messe-Berlin și de gfu (Gesellschaft für Unterhaltungs-und Kommunikationselektronik),  isi revendica titlul de cel mai mare targ de electronice de consum  si electrocasnice din lume.
„Numarul expozanților care si-au anunțat prezenta la IFA 2011 este impresionat. Anul acesta vom amenaja un pavilion temporar pentru a-i putea gazdui pe toti, iar in timp vom mai construi inca trei mari hale” – spune Dr. Christian Göke, manager Messe Berlin.

Spatiile din uriasul complex expozițional din Berlin au fost rezervate inca din primavara si sunt overbooked.

Adaugă comentariu