www.vagabond-tv.ro screen capture 2011-6-14-14-20-5Un serial online, interactiv, filmat cu camera foto, realizat de catre un singur om: Vagabond TV 

Proiectul Vagabond este susţinut de BMW Group Romania, BMW Automobile Bavaria si NIKON. Va fi lansat vineri, 17 iunie.

Este un proiect original, care pleaca de la o idee inedita: un om, o masina, o rulota si un aparat foto intr-o calatorie prin lume in cautare de eroi adevarati – spun initiatorii:

Serialul este realizat integral cu un singur aparat foto, fiind prima data in Romania cand un aparat foto este folosit pentru productie video intr-un proiect de anvergura. Neobisnuit este si faptul ca intreg serialul este realizat de un singur om, de la filmari, pana la montaj si subtitrare.

Automobilul folosit este un BMW fabricat in 1990 care a fost folosit anul trecut intr-o expeditie de 13.000 km facuta iarna prin 15 tari din Europa pana la Cercul Arctic si apoi pana in Muntii Caucaz.

Primul episod il are ca subiect pe pilotul de raliu Claudiu David.

Urmatoarele episoade vor face cunoscuti publicului sportivi, exploratori, medici, artisti, oameni care s-au remarcat cu adevarat.

Proiectul este interactiv, fanii putand sugera personaje pentru urmatoarele episoade prin intermediul website-ului.

1 Comment

  1. Multumesc. Am refacut site-ul si am mai lansat un episod. Saptamana aceasta urmeaza si al treilea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close