Anul trecut, la vreo ora dupa ce bisturiul ma atinsese fin, doctorul a venit langa patul meu, a deschis laptopul si mi-a zis hai sa iti arat ce ti-am facut.
A intrat pe un site american de chirurgie si a dat drumul unui film. Incizie, patrundere, rezolvare, inchidere, ai inteles?

De dimineata, am fost din nou la doctor pentru o endoscopie (stiti cum e – iti baga pe gat un furtun cu o camera video la capat si se uita inauntrul tau).
Dupa ce a terminat, asistenta adus un CD pe care scria numele meu. Doctorita l-a pus in computer si mi-a spus vrei  sa vezi cum arata stomacul tau? La plecare, mi-a daruit CD-ul, plus un kit cu cateva celule de ale mele pe care trebuie sa le urmaresc 24h daca se coloreaza sau nu: 

Helicobacter Pilori

In seara asta, Ana Bulgar posteaza urmatorul mesaj pe Facebook:

Ana Bulgar

Am intrebat si am inteles bine: s-a operat si a primit filmul interventiei pe un stick.
Multimedia.

6 Comments

  1. Asta-i un fel de “Kapra’s Anatomy”? 🙂

  2. Prin aceeasi situatie am trecut si eu saptamana trecuta. Inca nu am indraznit sa ma uit pe CD 🙂 si nici nu cred ca o voi face curand.

  3. Denisa: Sper sa nu fie si episodul 2:)

  4. Andreea, fa-ti curaj! Va fi interesant 🙂

  5. Am si eu acasa filmuletul de acum 1 an si jumatate cu operatia de menisc. Se pare ca e ceva “la moda” 🙂 Oricum e foarte interesant de urmarit…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close