Aflat la inceput de drum, portalul BCR Club Antreprenor ar putea sa devina o comunitate online importanta pe nisa celor care fac eforturi sa isi construiasca/dezvolte afacerea proprie.
Continutul este concentrat, accesibil, prietenos, astfel incat poti invata ceva util business-ului tau chiar daca ai doar 5-10 minute la dispozitie.
Si ceea ce este important: promovarea serviciilor BCR pentru antreprenori se face cu masura si nu devine obositoare.

www.bcrclubantreprenori.ro 2

Ce poti gasi/face pe BCR Club Antreprenor:

 • Training online.
  Sustinut de Anca Moisescu, coordonator regional de vanzari BCR.
  Veti descoperi cursuri in format PDF despre „Cum alegi solutia potrivita de finantare” sau „Studiu de caz”.
  Cei care participa la cursurile online sunt invitati sa rezolve  probleme de management si sa puna intrebari la care raspunde specialistului BCR:

www.bcrclubantreprenori1.ro

 • Un Ghid al antreprenorului cu informatii concentrate, esentiale, bine ordonate, despre deschiderea unei afaceri, solutii financiar-bancare, administrarea afacerii, marketing, cresterea unei afaceri, contabilitate, legislatie, inchiderea unei afaceri, vanzari, planul de afaceri.
  Gasiti aici o multime de articole pe teme dintre cele mai diverse de la dimensiunile uzuale ale bannerelor online, structura obligatorie a brief-urilor catre agentii media/creatie, pana la cum sa procedezi cand iti vine un control fiscal sau explicatii de ce cash-flow-ul este uneori mai important decat profitul.
 • Ce mi-a placut la acest proiect este ca functioneaza si ca retea sociala pe nisa respectiva.
  Odata ce ti-ai facut cont, poti comunica online cu managerii companiilor inscrise, organizati pe niveluri de competenta: top management, administrativ, IT, contabilitate etc:

www.bcrclubantreprenori.ro

De asemenea, BCR Club Antreprenor permite gasirea unor oportunitati de afaceri: identificarea de clienti, parteneri si plasarea de cereri de oferta.
In aceasta comunitate online sunt inscrise deocamdata aproximativ 5000 de companii, organizate pe domenii de activitate.

Exista si o sectiune de stiri de interes economic, nu foarte ampla, dar cu o selectie ok.

BCR Club Antreprenor are prezente pe Facebook, Twitter si LinkedIn.
Este un proiect care se pliaza pe tendintele actuale de comunicare/promovare corporate 2.0: crearea unei comunitati in jurul brandului, dialog permanent cu consumatorii/potentialii clienti, oferirea de consultanta online in alegerea produselor, interactivitate.

3 Comments

 1. Bravo lor! Si ma bucur ca exista studii de caz ….si incep pas cu pas 🙂

 2. Monica, sa vedem cum il administreaza si mai incolo, dupa ce entuziasmul inceputului se mai risipeste 🙂

 3. „Exista si o sectiune de stiri de interes economic, nu foarte ampla, dar cu o selectie ok”. :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close