Hotel PeepsCompania Zitec afirma ca a obtinut pentru aplicatia sa HotelPeeps finantari de 14.000 de dolari in primele sase luni din acest an, nerambursabile si fara cedarea de actiuni.
Cum, explica Alexandru Lapusan – CEO Zitec:

Cereri la fonduri speciale de investitii lansate de companii din industria online:
Zitec a obtinut 8.000 de dolari de la Fondului de Integrare MailChimp (platforma de e-mail marketing) pentru un sistem automat de generare si trimitere de alerte personalizate pe adresele utilizatorii HotelPeeps.
Finantarea a fost acordata in urma unei simple aplicari online la fondul de investitii. Suma este nerambursabila, singura conditie fiind integrarea aplicatiei HotelPeeps cu API-ul MailChimp.
In urma integrarii, HotelPeeps ofera mai multe tipuri de alerte despre cele mai bune oferte de cazare in peste 125.000 de hoteluri din intreaga lume.

Participarea la concursuri organizate de mari corporatii IT.
HotelPeeps s-a clasat pe locul al doilea la concursul Cloud Computing organizat de Microsoft si a incasat in acest fel un premiu de 3.000 de dolari. Aplicatia Zitec, realizata cu tehnologii Open-source si scrisa in limbajul PHP, a fost premiata pentru modul in care a utilizat serviciul de cloud-computing Microsoft Azure pentru a calcula si prezenta tendintele de pret si ofertele speciale de cazare din peste 50 de orase din intreaga lume.

In afara de finantarea din partea MailChimp si premiul oferit de Microsoft, Zitec a mai atras in primele 6 luni ale acestui an o alta investitie externa nerambursabila de 3.000 de dolari.
HotelPeeps, aplicatie Facebook romaneasca, are 20.000 de utilizatori, de la lansarea sa in urma cu 16 luni – conform Zitec.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close