Închide

Ce vrei să cauți?

Laptop 3D Toshiba din categoria amazing

Inca nu stiu cand va ajunge in Romania, dar vreau neaparat sa testez noul laptop Toshiba 3D Qosmio F750.
Iata de ce:

– este primul lansat pe piata care poate reda simultan, in ferestre separate, imagini 3D si 2D. De exemplu, poti sa vezi un film 3D si alaturi sa deschizi un site obisnuit, 2D.

– nu este nevoie de ochelari pentru imagini 3D

– converteste in timp real DVD-uri 2D in 3D

– Qosmio F750 3D vine echipat cu o camera web HD cu tehnologie de monitorizare faciala, care detecteaza in permanenta pozitia fetei utilizatorului pentru ca imaginea 3D sa fie cat mai buna

Toshiba Qos_F750_red_Prod_Full_May11_05_scr

Toshiba Qosmio F750 este potrivit pentru serviciile online inovatoare in domeniul turismului, cum ar fi vizualizarea tridimensionala a camerelor de hotel, a muzeelor sau chiar a oraselor. De asemenea, laptopul are ii are ca public-tinta pe utilizatorii cu profesii liberale, precum arhitectii, designerii de produse sau de decoratiuni interioare, oameni de stiinta, chirurgi.
Ca sa nu mai vorbim de jocuri 3D J

Modelul Qosmio F750 3D împreună cu versiunea non-3D (Qosmio F750) vor fi disponibile in Europa in doua variante de culori incepand cu al treilea trimestru al anului.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Interesant…

  2. Foarte interesant. Abia astept sa pun mana pe „jucaria” asta.
    Un prieten de la o firma de IT mi-a promis ca spre sfarsitul acestui an „se rezolva”. Sper sa se tina de cuvant, iar pana atunci sper sa-l primesti tu mai intai „pe mana” ca sa-mi formez o idee ceva mai completa inainte.

    Momentan, se incadreaza cu certidune la categoria „amazing” avand in vedere cele mentionate de tine.

Adaugă comentariu