Închide

Ce vrei să cauți?

Minuni tehnologice la IFA Berlin 2011

Astazi sunt in drum spre IFA Berlin, poate cel mai mare targ de electronice din lume, aflat in competitie mondiala cu Consumer Electronics Show (CES) Las Vegas.
Pana ajung sa va povestesc, pe viu, ce minuni sunt pe la standuri, am cules la intamplare cateva produse care au atras atentia:

IFA 2011

Sony – isi face intrarea pe piata tabletelor cu doua modele, S1 si S2.
Sistemul de operare pentru ambele modele este Android 3.0, imbunatatit de producatorul nipon.

Netgear – vine cu a doua generatie a adaptorului Push2TV HDTV care trimite continutul multimedia (video,foto, muzica) stocat in laptop sau de pe Internet direct pe televizor, wireless.

Livescribe – expune un stilou electronic, Smartpen Pulse. Inregistreaza ce scrii, dar si discutia, asemenea unui reportofon. Ulterior, daca notitele luate cu Smartpen nu sunt clare, acest stilou alege si reda fragmentul de inregistrare audio pe baza unui cuvant-cheie.

Deutsche Telekom – face demonstratii cu propriul canal TV 3D care va transmite tridimensional documentare, stiri de la Hollywood, dar si rezumate din Bundesliga. Poate un astfel de post 3D va ajunge si la noi, Deutsche Telekom fiind actionar la Romtelecom.

Beurer – aduce un sofisticat scaun de masaj, cu „degete” artificiale comandate de un soft, capabile sa faca shiatsu la gat si pe cap.

Revin!

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Am fost de cateva ori in Germania dar la un eveniment de acest gen inca nu am ajuns. Cred ca e grozav sa vezi atatea inovatii tehnologice in premiera.

  2. Între timp Sony le-a schimbat denumirea în Tablet S și Tablet P. 🙂

Adaugă comentariu