Ce poate fi mai placut decat sa iti incepi ziua ascultandu-l live pe unul dintre cei mai mari saxofonisti de jazz din lume, Benjamin Herman, cu a lui New Cool Collective?
S-a intamplat la standul Philips de la IFA 2011:

Benjamin Herman New Cool Collective IFA 2011

Dupa aceasta incalzire, m-am delectat cu o multime de scule de sunet ale producatorului olandez, absolut rafinate, de la casti de lux, pana la sisteme home cinema si docking-uri pentru smartphone-uri. Dar despre asta va voi povesti in zilele urmatoare.

Philips SoundPhilips a adoptat ca deviza “Obsessed with Sound” si a lansat pe baza acestui concept un proiect mondial pe Facebook care imi place foarte mult.
Pe scurt, orice om de pe planeta are sansa sa fie lansat in industria muzicala si sa ajunga o vedeta.
Tot ce trebuie sa faca e sa urce o compozitie proprie, inregistrata, pe pagina de Facebook a Philips. Nu conteaza stilul muzical, instrumentul folosit, ci doar creativitatea si talentul.
Piesa castigatoare va fi rescrisa pentru Metropole Orchestra (cu care a cantat Joe Cocker, Steve Vai sau Elvis Costello).
Autorul va petrece un week-end la Amsterdam si isi va inregistra piesa cu Metropole Orchestra.
Piesa va fi produsa de Steve Lillywhite, care va crea o sonoritate speciala, asa cum a facut cand a lucrat cu The Rolling Stones, U2 sau Oasis.
Proiectul Obsessed with Sound este un exemplu stralucit de utilizare creativa a Facebook de catre marketingul unei companii.
Un exemplu, bun de trecut in orice manual de Social Media

4 Comments

  1. […] istoria Philips e mult mai lungă, dar imaginile de mai jos spun totul. Alte poveşti minunate la Victor Kapra, Alex Rădescu, Dan Boerescu.Philips – radio – 1927Mergem mai departe…Philips – radio – […]

  2. Atunci cand arta se imbina cu tehnologia pot aparea rezultate spectaculoase. Foarte buna ideea celor de la Philips!

  3. […] Fiecare eveniment de genul asta ajunge prin a avea propriul sau ceva, dincolo de tema sau de ce si-au propus organizatorii. De exemplu, standurile. La IFA, fluturi peste tot. Fluturele e simbolul tehnologiei Smart TV si, dupa parerea mea, asta a fost tema importanta a targului (dati o fuga pe Business Cover pentru detalii). Panasonic a avut cel mai impresionant stand din cate am vazut, T-Mobile pe cel mai mare, unde tineau conferinte in direct, cu invitati de marca in Germania, precum Uli Hoeness. Philips a fost cel mai pe gustul meu, am putut sa-l ascult live pe Benjamin Herman. „Obsessed with Sound” este un proiect Philips inedit, desfasurat inclusiv pe Facebook, unde muzicieni si trupe sunt invitate sa trimita compozitiile lor pentru un concurs cu premii ametitoare (cititi detalii si la Victor). […]

  4. […] multimedia si impresiile sunt disponibile in cadrul etichetei IFA Berlin) si la Dan Dragomir, Victor Kapra, Alex Radescu si Dan […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close