Monica Ene Pietrosanu este unul dintre cei mai buni specialisti romani in criptografie si securitatea sistemelor IT si detine mai multe patente in domeniu.
Am cunoscut-o cu ani in urma, la sediul central al Microsoft din Redmond, unde era coordonatorul unor echipe de cercetare in dezvoltarea Windows.
In 2005, s-a intors in Romania unde a fost recrutata ca Site Manager al Global Technical Support Center al Microsoft din Bucuresti.

Monica Ene- Pietrosanu

Intel a anuntat astazi ca a numit-o pe Monica Ene -Pietrosanu in functia de Country Manager al Intel Romania Software Development Center (IRSDC).
Centrul de Cercetare si Dezvoltare software Intel a fost deschis in Bucuresti in noiembrie 2010, in urma unei investitii de mai multe milioane de euro a Intel Software and Services Group.
Centrul a fost inaugurat initial pentru a dezvolta platforma open source MeeGO in colaborare cu Nokia.
Cum Nokia a optat intre timp pentru Windows Mobile, centrul Intel de la Bucuresti si-a extins domeniul de activitate prin formarea unei echipe specializate de ingineri de la Platform Technologies and Analysis Center, care se ocupa de benchmarking-ul chipseturilor si al procesoarelor, urmarirea si optimizarea performantelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close