Acum doi ani, plecam cu un grup de bloggeri catre Festivalul de Film Anonimul. Au fost niste zile si nopti incredibile, cu filme in aer liber, cu concert pe malul marii sub lumina stelelor cazatoare.
Locul desfasurarii Festivalului, Sfantu Gheorghe, este absolut fabulos: delta  si o plaja la Marea Neagra, aproape pustie, care se intinde pe zeci de kilometri pana la Sulina. 

Sfantu Gheorghe Delta
 
Pentru editia din acest an a Anonimului, Vodafone Romania – sponsor al evenimentului cauta un blogger acreditat oficial care sa povesteasca despre filmele si atmosfera de la festival, in perioada 11-41 august. Toate cheltuielile (deplasarea, cazarea si masa) sunt acoperite.

Bloggerul si grupul de cinefili invitati de Vodafone vor avea o sectiune speciala pe Facebook in care vor nota impresii din timpul festivalului.
Care sunt conditiile de participare?
Programul se adreseaza celor pasionati de film care detin un blog si sunt activi in retelele sociale (Facebook, Twitter, Google Plus etc).
Cum se fac inscrierile?
Bloggerii interesati de festival trebuie sa posteze pe pagina de Facebook a Vodafone (http://fb.com/vodafonero) un link spre o recenzie de film personala, scrisa pe blog. Link-ul va fi postat in
comentariile postului pe wall care anunta initiativa. Inscrierile se fac incepand pana luni (8 august), ora 12.00.
Persoana desemnata "blogger acreditat" va fi anuntata in aceeasi zi, pana la orele 18.00.
Incercati, merita!

2 Comments

  1. O să îmi încerc și eu norocul să văd dacă iese ceva. 🙂

  2. Cred ca ma inscriu si eu pentru blogul de muzica si filme la care colaborez si la care am scris cateva recenzii de filme. Wish me luck!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close