Închide

Bitdefender Total Security 2012, cu autopilot si protectie pentru retelele sociale

Solutiile de securitate Bitdefender sunt folosite de institutii mari din Romania, ca Ministerul Justitiei, Ministerul Administratiei si Internelor sau CEC Bank – imi spunea Razvan Valceanu, general manager Bitdefender Romania si Republica Moldova.
Conform estimarilor interne, Bitdefender detine o cota de 40% pe piata romaneasca a produselor de securitate IT, de aproximativ 9 milioane de euro.

Bitdefender_All_1-Boxshotx3

Odata cu rebrandingul de astazi, au fost lansate si editiile 2012 ale Bitdefender Total Security 2012, Bitdefender Internet Security 2012 si Bitdefender Antivirus Plus 2012.
Am primit o versiune de test pe care o voi instala zilele acestea, iar pana atunci sa vedem care sunt noutatile:

Modul Autopilot: Bitdefender ia automat deciziile optime de securitate, fara a avea nevoie de niciun fel de interventie din partea utilizatorilor.
Nicio alerta nu va mai fi generata, nicio configurare nu va mai trebui modificata dupa ce Bitdefender a fost instalat. In cazul în care utilizatorii vor dori totusi sa ia singuri anumite decizii legate de securitate, pot accesa tabloul de comanda.

Protectie in retelele de socializare: filtreaza si blocheaza amenintarile specifice care circula pe aceste platforme. Bitdefender scaneaza linkurile primite pe Facebook, monitorizeaza si face recomandari pentru setarile de confidentialitate.

Scan Dispatcher: noile produse Bitdefender au fost gandite astfel încat sarcinile de securitate pe care le declanseaza sa nu se suprapuna cu actiunile utilizatorului, performanta sistemului nefiind afectata.Functia Scan Dispatcher permite scanarea computerului in perioadele in care incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului.

Si o functie mai mult decat folositoare pentru parintii care vor sa controleze accesul progeniturilor la Internet, Parental Control:

06_parental

 

 

 

 

 

 

 

Noile versiuni Bitdefender pot fi descarcate pentru incercare gratuita de aici (stanga).
Despre evenimentul de lansare de astazi, aici.

Adaugă comentariu