Închide

Intel discuta cu romanii pe Facebook

Manuela OprisanIntel Romania si-a lansat astazi pagina oficiala in limba romana pe Facebook.

Compania spune ca va comunica direct si in timp real cu utilizatorii despre inovatiile tehnologice ale Intel la nivel international, cat si despre prezenta pe piata locala, cu scopul cresterii vizibilitatii brandului.

"Ne dorim sa avem un dialog direct, spontan si eficient cu utilizatorii produselor Intel, activi pe Facebook. Vor exista postari zilnice, intr-o exprimare relaxata, relationate cu ceea ce inseamna Intel si avansul tehnologic. Suntem nerabdatori sa intram in contact cu fanii Intel si pe aceasta retea de socializare, incepand de astazi”, a precizat Manuela Oprisan, PR Manager pentru Europa Centrala si de Est, Intel.

Intel Romania a inceput promovarea pe Facebook inca din luna martie 2010, odata cu lansarea mai multor aplicatii, concursuri si campanii de brand awareness. Unul dintre proiecte, denumit "Test de personalitate Intel", a avut succes in randul utilizatorilor de Facebook. Pe baza raspunsurilor la cateva intrebari amuzante, utilizatorilor li s-a sugerat ce fel de laptop li se potriveste, iar castigatorul promotiei a primit ca premiu un notebook de ultima generatie si o excursie la Amsterdam. Alte concursuri desfasurate de Intel Romania in ultima perioada au fost Intel Soccer Challenge si Intel Song Contest, care s-au bucurat, la randul lor, de succes peste asteptari.

Adaugă comentariu