Banca Transilvania, Oracle Open World

Banca Transilvania a fost nominalizata astazi, la San Francisco, ca exemplu de succes in aplicarea tehnologiilor Oracle, alaturi de institutii selecte precum BNP Paribas (cea mai mare banca din Europa), Telecom Italia, CERN si Deutsche Post.
Loic le Guisquet (foto), Executive Vice President Oracle Europe, Middle East, and Africa (EMEA), a explicat ca Banca Transilvania a adoptat un sistem informatic integrat bazat pe tehnologia Exadata, ceea ce i-a permis – dincolo de imbunatatirea semnificativa a serviciilor bancare si a procesului de luare a deciziilor – reducerea costurilor de mentenanta si cu energia cu 30%.
Presedintele Bancii Transilvania se afla de asemenea la San Francisco, cu ocazia Oracle Open World, si este posibil ca exemplul bancii romanesti sa fie evocat si la keynote-ul de final al CEO Oracle, Larry Ellison, de maine.

Totodata, Loic le Guisquet a confirmat ca Oracle va continua angajarile in regiunea EMEA, unde cauta „cateva mii de oameni”.
EMEA asigura o treime din veniturile totale ale Oracle si a inregistrat in ultimul an fiscal o crestere de 29% a cifrei de afaceri fata de anul anterior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close