Nokia N9Primul lucru pe care il spun despre Nokia N9: arata foarte, foarte bine! Designerii au fost inspirati si au reusit un smartphone care poate intra in orice manual de estetica industriala.
Este subtire, ecranul Gorilla Glass, de calitate, carcasa din policarbonat nu iti da senzatia aceea de plastic ieftin obisnuita la destule telefoane.

Sunt simpatizant al Android-ului, dar utilizator de iPhone. Cunosc destul de bine performantele ambelor sisteme de operare si de aceea am primit cu oarece scepticism la teste noul Nokia N9, primul si ultimul cu noul sistem de operare Meego (Linux+Nokia+Intel), la care finlandezii au renuntat dupa ce au batut palma cu Windows Mobile.
Vazusem Nokia N9 ca prototip in vara, nefinalizat, dar in cateva minute cat l-am avut atunci in mana nu am putut sa trag prea multe concluzii.

Acum, dupa mai bine de doua saptamani de teste, m-am convins: Nokia N9 este un smartphone reusit. Interesant. Se misca bine. L-as folosi cu placere. Nu-i lipsesc prea multe chestii (poate doar un univers de aplicatii mai consistent).

Miercuri, Nokia va anunta unul sau mai multe telefoane inteligente realizate in colaborare cu Microsoft.
Pana atunci, pot spune ca prin N9 producatorul finlandez arata ca e departe de a fi scos din joc pe piata de smartphone-uri.

Pret si comenzi, aici.

7 Comments

  1. […] lucru pe care il spun despre Nokia N9: arata foarte, foarte bine! – scrie Victor Kapra. Designerii au fost inspirati si au reusit un smartphone care poate intra in orice manual de […]

  2. Mi-a plăcut telefonul, ca aspect. Din păcate, cu un OS ce nu va fi dezvoltat, cred că Nokia își taie singură craca de sub picioare, nu cred că un utilizator obișnuit de smartphone-uri va cumpăra un telefon pentru care nu se vor crea alte aplicații decât cele cu care vine inițial.

  3. […] vrea să vorbim 2-3 rânduri despre mult elogiatul Nokia N9, acest vârf de gamă al tehnologiei nokiote, cel mai cu design, cel mai cu gorilla glass, cel mai […]

  4. Nokia cred ca a intrat intr-o epoca neagra, zici ca sunt condusi de niste imbecili notorii fara pic de creier si cunostiinte de marketing… cum sa scoti un tel pe piata cu un sistem de operare inceput si abandonat? o sa vanda cateva exemplare catorva imbecili fara pic de cunostiinte in domeniu… atat. am fost fan nokia multi ani… pacat de ei, dar isi merita soarta cu prisosinta

  5. acest sistem de operare ( meego ) va avea in continuare suportul celor de la Nokia, cum si symbianul din cate am inteles va avea pana in 2016.

  6. […] a lansat Swipe Magazine o revista online de lifestyle inspirată de noul smartphone Nokia N9.  Continutul Swipe Magazine este creat si transmis online cu Nokia N9 de catre Suzana […]

  7. iata si ultimul update pentru so – meego pentru nokia n9 – MeeGo v1.2.0.4 IVI Update . asa ca meego nu a fost nicidecum abandonat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close