samsung

Samsung Electronics a lansat bada 2.0 Power App Race, concurs international dedicat dezvoltatorilor de aplicații mobile.

Zece aplicaţii –  cinci  pentru jocuri si cinci aplicatii generale – vor fi selectate si recompensate cu premii in valoare totală de 1.000.000 de dolari.
Alte concursuri de aplicatii sunt jurizate in general de organizatori, insa rezultatul competiţiei Power App Race Samsung este decis de public, vanzarile fiind cele care determină castigatorii. Creatorii primelor 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descarcari vor fi castigatorii competiţiei.
Dezvoltatorii care vor sa participe trebuie să se inregistreze direct pe site-ul de competitiei. Inscrierile incep pe 18 octombrie si dureaza pana 31 decembrie.

Samsung a dezvaluit planul sau de dezvoltare a platformei bada la  IFA 2011, prin prezentarea smartphone-urilor care sunt create cu ajutorul acestei platforme incluzand Samsung Wave 3, Wave M si Wave Y.

Mai multe informatii despre bada 2.0 Power App Race, gasiti pe site-ul http://developer.bada.com/.

2 Comments

  1. Suma este imensa nu stiu daca poti face fata ca singur dezvoltator software contra firmelor mici de developeri care ar putea intra in concurs

  2. […] de a fi salvate sau distribuite prin e-mail sau MMS. (Apropo, Samsung asteapta de la programatori aplicatii mobile, inclusiv pentru utilizarea S […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close