Închide

Ce vrei să cauți?

Cine va vorbi la How To Web 2011

Mai sunt cateva saptamani pana la How to Web 2011, conferinta antreprenorilor online din estul Europei (Bucuresti, 9-10 noiembrie). Este o buna ocazie pentru a afla care sunt cerintele pentru ca un start-up sa reuseasca, pentru networking si, de ce nu, pentru a gasi finantare pentru proiecte. 
Vin cativa vorbitori cu experienta in domeniu, dintre care va prezint trei:

Sitar Teli este Manager de Investitii la Doughty Hanson Technology Ventures, Londra. Acest fond investeste in companii din domeniul tehnologiilor mobile, aflate la inceput. Printre companiile de succes pe care le-a finantat se numara MegaZebra – producator de jocuri pentru retelele de socializare, SoundCloud si Handmade Mobile -un startup care ofera servicii de divertisment pe mobil.

Thai Tran este fondatorul si CEO al Lightbox.com, un dezvoltator pentru aplicatiil mobile si servicii. In trecut a lucrat ca Manager de Produs pentru YouTube si Google si a fost unul dintre inginerii de la Yahoo!

Daniela Neumann este unul dintre fondatorii PlayMob. Cu o experienta vasta in managementul de proiect, ea va discuta cu participantii la HTW despre cum se construiesc echipe de lucru de succes si cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca un nou produs pentru a putea primi investitii.

Lista completa a vorbitorilor, pe site-ul How to Web.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu