Locurile de munca in presa traditionala (print, radio si TV) nu mai sunt suficiente nici pentru cei cu experienta.
Este obligatoriu ca studentii la jurnalism sa invete rapid emerging media pentru a avea sansa unui serviciu la absolvire.

De aici.

5 Comments

  1. dar se mai poate face jurnalism fara a implica mediul online? Pentru mine, suna a naivitate sa mai creada studentul proaspat ca poate face ceva fara sa aduca online-ul in profesia lui.

  2. Corect, insa mai sunt destui care viseaza sa lucreze la ziare „pe hartie” 🙂

  3. […] agresiv. Lasa pe altii sa te aprecieze” A zis si Nebuloasa asta, a zis parca si Bobby Voicu, si Victor Kapra, defapt cam toti au zis ceva pe langa acest subiect, sau asa mi s-a parut […]

  4. sincer, direct pe on-line e un pic mai usor decat direct pe print. la mine, cand lucram in presa, am inceput pe print si mi-au fost usoara trecerea si pe on-line, insa e mult mai multa munca pe print. deci, eu as recomanda unui student direct doar pe on-line. adevaratele reportaje, investigatii apar pe print de obicei. daca vb strict de presa din ro.

  5. Ai perfecta dreptate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close