Nick_Sohnemann_klein_“Inchipuieste-ti ca te trezesti dimineata, te dai jos din pat si iti pui o pereche de lentile de contact active care transforma totul in jurul tau. Obiectele casnice prind viata, cutia de cereale afiseaza informatii digitale despre nutritie, poti schimba peisajul de la fereastra cu o insula tropicala in timp ce iti bei cafeaua si faci videochatting cu cel mai bun prieten…

Nu este science fiction, ci un proiect aflat in teste la Universitatea Washington din Seattle. Si, cel mai probabil, este scenariul vietii tale peste 10 de ani.”

Cuvintele ii apartin lui Nick Sohnemann, Innovation Adviser TrendONE Hamburg.
Nick este unul dintre cei patru experti internationali invitati la Zilele Biz (7-11 noiembrie, hotel Howard Johnson). 
El va sustine o prezentare despre cele mai inovative tehnologii in media si marketing: "Outernet – O calatorie in viitorul media din anul 2021".

In ziua a doua a Zilelor Biz, pe 8 noiembrie, voi modera sesiunea „Era vintage pentru inovatie”, la care am cativa invitati de prima marime. Vom discuta despre tehnologiile care au parut SF la momentul in care conceptul a fost facut public, dar devenite obișnuite intre timp.

Programul si detaliile Zilelor Biz, pe site-ul evenimentului. Ne vedem acolo.

2 Comments

  1. …dupa care inchipuieti ca suna ceasul si trebuie sa te trezesti…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close