DS9800W_10-_FP-global-001_highres

Philips a facut o treaba buna integrand aplicatia AirPlay, patentata de Apple, in sistemele sale de sunet.
Daca ai o retea wireless acasa (iar acesta nu mai este de mult timp un lux), muzica de pe computer, iPod, iPhone sau iPad ajunge pe sistemul de sunet fara sa mai fie nevoie de niciun fel de cablu.
Integrezi boxele in retea, iar celelalte echipamente purtatoare de muzica il „vad” si comunica fara probleme cu el.
Marele avantaj este ca poti sa asezi boxele unde iti convine si sa dai drumul la muzica de pe computerul din alta camera. Sau sa te asezi cu iPad-ul in brate pe canapea si sa asculti, tot pe sistemul de sunet, piese de pe Youtube, din colectia ta iTunes sau miile de posturi de radio de pe Internet.

Integrarea sistemului in reteaua Wi-Fi este relativ simpla (Philips a pus niste tutoriale pe pagina web a produsului). Pasul urmator este descarcarea aplicatiei Philips Fidelio de pe App Store.
Mi-a placut ca aceasta are integrate Facebook si Twitter, astfel incat poti sa trimiti link-uri catre piesele ascultate.

philips FidelioPhilips Fidelio SpoundSphere

Am la teste un astfel de sistem, Philips Fidelio SoundSphere DS9800W.
Designul este aparte. Suprafata boxelor (2x50W) arata precum cea a unui pian de lux: sunt lucrate din lemn si acoperite cu 7 straturi de lac special. Forma curbata a fost calculata astfel incat sa se reduca distorsiunile si vibratiile.
Inginerii Philips au suspendat cele doua tweetere pentru ca sunetul sa fie natural si atunci cand nu stai in fata boxelor.
Daca nu se foloseste reteaua Wi-Fi, cam orice music player se poate conecta la Philips Fidelio SoundSphere DS9800W, cu conditia sa aiba o iesire jack de 3,5 mm.
Sistemul vine cu telecomanda si cu un incarcator pentru dispozitivele mobile Apple (chestia in care este infipt iPhone-ul din poza).

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W poate fi cumparat din magazinele de specialite la un pret de 3249 de lei.
Ar mai fi de spus ca Philips a lansat vara aceasta si sisteme de sunet care sa se inteleaga cu echipamentele mobile care ruleaza Android.

1 Comment

  1. […] Lui Victor ii cam place Philips Fidelio Soundsphere. Il astept si eu la teste.. Pe sistem, nu pe Victor. […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close