Samsung a facut un sondaj printre liceenii din Romania si a tras urmatoarele concluzii:

 • 26% dintre ei si-ar dori sa lucreze in IT si inginerie.
  Alegere excelenta, foarte multe companii din Romania cauta ingineri. Sansele de a avea un salariu decent si de reusita sunt mari.
 • 23% ar vrea in comunicare si relatii publice.
  Mai mult ca sigur, adolescentii acesti nu stiu pe ce lume traiesc. E tara plina de licentiati in comunicare, facultatile varsa in continuare sute de absolventi, locurile de munca sunt putine, bugetele de administrat sunt mici.
 • doar 6% ar alege medicina.
  Pacat. Insa facultatea e grea, perioada de rezidentiat -  cand trebuie sa traiesti cu cateva sute de lei pe luna, lunga.

Samsung Romania

Tinerii care vor sa vada cum e viata  intr-o companie sunt invitati de Samsung pe site-ul www.trendsoftomorrrow.ro  pentru a se inscrie intr-unul din cele 70 de internshipuri oferite de companiile partenere din diverse domenii de activitate.

detalii pe www.trendsoftomorrow.ro  si  www.facebook.com/SamsungTrends

5 Comments

 1. Parca aud cum in liceu colegii se incadrau 99% in acei 23% de care spui aici.
  Toti ar comunica si ar avea relatii publice … dar putini ar munci intr-un domeniu realistic si din care sa-si intretina familia.
  Ah dar stai …. ca in ziua de azi nu mai e l amoda sa te casatoresti si sa ai familie normala. Acum e cu pitzipongeala, cu hipstereala si cu clubbing…

 2. Si jurnalismul pe care il practicati unde se incadreaza !? E usor sa tragem concluzii …

 3. Andrei, mergi intr-o redactie si stai de vorba cu oamenii de acolo. O sa vezi cat de fericiti, optimisti si relaxati sunt… Intelegi ce vreau sa spun, nu?

 4. Restu pana la 100% vor sa se faca arhitecti probabil sau fotografi :))

 5. […] și Comunicarea. Am scris la vremea respectivă un post pe blogul personal care se intitula „23% dintre liceenii români sunt duși cu capul“. Victor Kapra este jurnalist freelance. A lucrat pentru Mediafax și Ziarul Financiar. Din […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close